Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
danc00:
--- Citat: steeef - 10 Prosinac, 2012, 23:14:19 ---sve sam zaštitil s krep trakom..
boja je mat crna..
a štitnik nije skroz na grani nego na 2 nosača i ne grije se ni blizu ko grana tak da neznam zakaj nebi držalo.
--- Kraj citata ---
WOW nije na grani, samo je 1.5cm od grane...ak se ona farba ljušti od vručine ili kaj je to već onda sumnjam da bu to držalo al ajd...živi bili pa videli. Inače je ok, najviše mi se dopada deklo i suportarm.
steeef:
ajd ti onda pofarbaj bilo koi dio koi je kromiran pa me baš zanima kolko bu trebalo da se oljušti.
danc00:
--- Citat: steeef - 10 Prosinac, 2012, 23:19:32 ---ajd ti onda pofarbaj bilo koi dio koi je kromiran pa me baš zanima kolko bu trebalo da se oljušti.
--- Kraj citata ---
Al nemreš reći da tome nije kumovala visoka temp..pogotovo ljeti, velim bumo videli :dontknow: samo zapažam.
steeef:
--- Citat: danc00 - 10 Prosinac, 2012, 23:21:18 ---
--- Citat: steeef - 10 Prosinac, 2012, 23:19:32 ---ajd ti onda pofarbaj bilo koi dio koi je kromiran pa me baš zanima kolko bu trebalo da se oljušti.
--- Kraj citata ---
Al nemreš reći da tome nije kumovala visoka temp..pogotovo ljeti, velim bumo videli :dontknow: samo zapažam.
--- Kraj citata ---
ima veze ak je fuš lakirano.svaki dio kromiran koi se samo prešprica oljušti se nakon nekog vremena samo od sebe..
izmjeri onda temperaturu na grani i na štitniku pa buš videl kolka je razlika.
zakaj se onda sa spuha ne oljušti ko sa tog krom štitnika?
po tvojim postovima videl sam da samo zapažaš potencijalne minuse.
ja velim da se nebu ljuštilo tj otopilo :laughing7:
danc00:
--- Citat: steeef - 10 Prosinac, 2012, 23:26:14 ---
--- Citat: danc00 - 10 Prosinac, 2012, 23:21:18 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ima veze ak je fuš lakirano.svaki dio kromiran koi se samo prešprica oljušti se nakon nekog vremena samo od sebe..
izmjeri onda temperaturu na grani i na štitniku pa buš videl kolka je razlika.
zakaj se onda sa spuha ne oljušti ko sa tog krom štitnika?
po tvojim postovima videl sam da samo zapažaš potencijalne minuse.
ja velim da se nebu ljuštilo tj otopilo :laughing7:
--- Kraj citata ---
A kaj ti ja znam, pa onda po tvome si mogel i spuh plastificirat... ;D Ma nema veze, samo velim da je moguće, a ne da se bude, jer na svakoj Gileri se je to sljuštilo i meni se isto pomalo ljušti, a počinje baš kod vijaka jer se tam najzadnje hladi i vjerojatno zbog toga puca...dok plastifikacija ne pucala ali bi se mogla stopiti pošto je vruče ko sam vrag, nebi niš rekel nek sam se zakeljil ja gore jer sam mislil da je to kao štitnik,, ma je k štitinik ugrije se isto ko i sama grana po ljeti.
Ma koji minus...to je potencijalni minus, još njie dokazano ;D pa ja bi bil sretan da je samo to minus koji možda i nije :icon_thumright: A kaj ti ne znaš primat minuse u svom poslu, niko nije Perfect One :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju