Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (33/92) > >>

steeef:
dijelovi za pjeskarenje i plastificiranje su rastavlejni i spremni,sutra se bude to odradilo..
danas je bilo malo zaebancie s plastikama..
izrezani su oni odvratni naračasti reflektirajući nešto :P i složeno je ravno,za prvu ruku samo dio koi još treba sredit dok se zašarafi na skuter i vidi di kaj kak sjeda..

složil sam i onaj nosač na ralici,to smo uradili tako da smo izrezali puknuti deo i umjesto njega uvalili strano tijelo sive boje također od PP i potom zaljepi sa prednje i stražjne strane..treba samo obradit i pprobušit rupu..
(da da dobro vidite,batina plastike po stolu,dela se batina za v gorice)

al naravno prije svega moral sam pojesti kantu lino lade da bi si imal u čemu mješati smolu s katalizatorom  :icon_thumright:

danc00:
Kaj nisi slikal djelove koji se budu plastificirali...to me zanima, jako jako... :icon_thumright:

Čekaj malo, sad si mu skinul mačje oči, kak bu sad prešel na tehničkom, i policija ga bude hebla :drunken_smilie:

steeef:
nije mi se dalo kad sam sve del u kutiju,dok se splastificira bum slikal..

uglavnom klješta
utezi volana
ručice kočnica
deklo
support arm
felge
fuzići
opruge amortizera

ak sem kaj pozabil bo kmič nadopunil..

Kmich83:
Opa, jako ljepo. Ide to tebi.
@ steef - kaj nisi rekel da treba pojesti lino ladu- imam ja dvoje djece
Ovo kaj si napisal za plastificiranje našel sam svoju poruku:
Plastificiram u crno: deklo, ručice kočnica, utege volana, suportarm,felge
Plastificiram u crveno: amortizere,držače pakni - mislim da se to zove klješta ili čeljusti kočnica.

--- Citat: steeef - 05 Prosinac, 2012, 21:42:25 ---nije mi se dalo kad sam sve del u kutiju,dok se splastificira bum slikal..

uglavnom klješta
utezi volana
ručice kočnica
deklo
support arm
felge
fuzići
opruge amortizera

ak sem kaj pozabil bo kmič nadopunil..

--- Kraj citata ---

Znači jedino neznam kaj su to fusići.

@ dancoo -  ne brini za tehnički, to mi je bilo ko šaka u oko i zato mi je najviše drago da sam se sa steefom uspel dogovoriti da radi plastike jer gledajući njegovo projek siguran sam da bu to napravil ok, a ne ko lakirer i limar koji mi je rekel da bi to samo kitom zapunil.

steeef:
fuzići su one nožice di suvozač stavlja noge..
to je bočno i nemaju svi skuteri tak da neznam kaj tu ima policija ili ovi na tehničkom s tim da to ST nema uopće nego je tvornički složeno ovak bez  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju