Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
zast je zakljucan oglas?
dino gp1:
--- Citat: giannelli - 01 Travanj, 2012, 21:37:46 ---mogu li svakih tjedan dana otvorit novi oglas?
--- Kraj citata ---
ne, dok se ne riješiš crvene liste
giannelli:
--- Citat: dino gp1 - 01 Travanj, 2012, 21:40:26 ---ne, dok se ne riješiš crvene liste
--- Kraj citata ---
ne mogu rijesit crvenu listu kad nikog nisam prevario, rakija mi je uplatio novca na blokiran racun (nisam bio upoznat da je racun blokiran) pare mi nisu nikako sjedale na bankomat i naravno nisam ni poslao paket.. sta tu imam rijesit?
Go-Go RUNNER:
Uplatit rakiji lovu natrag
giannelli:
jbg da se mogu vratit unazad poslao bi mu pisljivi airbox i prirubnicu... pare koje nisam dobio necu ni ''vratit'' to se trebalo odmah na posti rijesit, njima su ostale pare. al ok, neka me na crvenoj listi. :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: giannelli - 01 Travanj, 2012, 21:45:19 ---ne mogu rijesit crvenu listu kad nikog nisam prevario, rakija mi je uplatio novca na blokiran racun (nisam bio upoznat da je racun blokiran) pare mi nisu nikako sjedale na bankomat i naravno nisam ni poslao paket.. sta tu imam rijesit?
--- Kraj citata ---
u ovoj temi se o tome neće raspravljat, pošto već postoji postojeća tema na odgovarajućem mjestu! Čovjek je uplatio lovu paket nije stigao tj nisi mu ga posla, eladio je vidio da se radi o muljaži te si završio na crvenoj listi i nemaš prava otvarati oglase na tržnici!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju