Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 03

<< < (19/24) > >>

Mikac21:
ljepo si spuh sredio,svaka čast.ja sam isto volio svoga Hebu farbat,sređivat...skuter je dobar samo bez blatobrana mi je aerox krama,na svom nisam imo blatobrana 2 dana i zamracio sam bio...eto moj ce u roku 20ak dana biti frisko ofarban pa ces viditi slike,pa ces se malo gristi,odma ces ga ic farbat :toothy12:
ja bi ti neku drugu boju preporucio,ova mi nije plava neka,al svako ima svoj ukus :icon_thumright:

mhr-team:
odlično žika...
još samo maske dovesti u red i extra...  :icon_thumright:

Zika:

--- Citat: Matija97 - 20 Siječanj, 2013, 22:46:49 ---super,samo polako  :icon_thumright:
s cim si skido boju s auspuha?

--- Kraj citata ---
prvo sam ga oprao u benzinu da skinem masnocu s njega,onda aku masina i zicana cetka nastavak,onda smirgl krupni prema sitnijem,preso nitro razredivacem cijeli spuh i onda farbanje,2 puta sam ga preso,u razmaku od sat vremena,i onda sam ga zapeko sa fenom...i odlicno je ispao  :icon_thumright:
--- Citat: ljubo46 - 20 Siječanj, 2013, 23:24:43 ---Nabavi si selnu za prigusivac jer bez nje oce puknut pa ce bit varenja
Lijepa ti je yamaha

--- Kraj citata ---
u pravu si,to sam zaboravio napisat,nemam selnu,vjerovatno cu ju sam napravit kroz par dana...
--- Citat: Mikac21 - 21 Siječanj, 2013, 00:15:09 ---ljepo si spuh sredio,svaka čast.ja sam isto volio svoga Hebu farbat,sređivat...skuter je dobar samo bez blatobrana mi je aerox krama,na svom nisam imo blatobrana 2 dana i zamracio sam bio...eto moj ce u roku 20ak dana biti frisko ofarban pa ces viditi slike,pa ces se malo gristi,odma ces ga ic farbat :toothy12:
ja bi ti neku drugu boju preporucio,ova mi nije plava neka,al svako ima svoj ukus :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hehe a volim plavu openito kao boju,kad ga budem farbao ic ce u plavo-bijelu kombinaciju,bas me zanima kako ce tvoj ispast  :icon_thumright:
--- Citat: mhr-team - 21 Siječanj, 2013, 01:56:28 ---odlično žika...
još samo maske dovesti u red i extra...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala druže  :hello:

Zika:
ajmo dalje,doslo se do nekog novca,skuter je ofarban komplet..eo kako je sve pocelo:

Gore u temi se vidi gdje je skršen,kad je prijatelju izletio ker,tako da je bilo dosta krpanja :D

prvo sve plastike dolje,pa smirglanje,pa kitanje,bilo je dosta toga za pokrpat,skuter ide u plavo-crno-bijelu kombinaciju,naravno metalik boja plava i bijela,crne hrapave plastike su isle u mat crnu... :toothy11:
dosta slika je slikano po mraku,i to sa kamerom 2.0 bez blica!! sirotinja!!  :laughing7:

ova plastika je bila pukla,stavljano je pojacanje...

prva ruka!

polako je pocelo sklapanje..

napokon gotovo! ja sam prezadovoljan...

na kraju ja i moj pomocnik,koji je cijelo vrijeme nadgledo radove  :icon_tongue:

u planu mi je jos ofarbat dekl u bijelu boju,i pretapacirat suvozacev sic u bijelu kozu ili platno,i nabacit koju yamahinu naljepnicu na kadu,pozdrav!  :hello:

SrkiB94:
Lijep projekt..iako mi je bio ljepsi  crno plavi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju