Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 03

<< < (17/24) > >>

nomad:
bocna nogara je must have, vidim da si prosao slicno ko i ja... sredio skuter, imao 5 dana, posudio curi da ode na posao jer sam na njenom mijenjao lezajeve,
i njoj padne sa nogara i to na asfaltiranom prarkingu ravnom u vaservagu  :uff: morao cijelu lijevu stranu farbat ponovo. hehe

Maurini-Tuning:
Kako volim uredne skutere ;D

Svaka cast :icon_thumright:

Zika:

--- Citat: nomad - 09 Rujan, 2012, 15:57:04 ---bocna nogara je must have, vidim da si prosao slicno ko i ja... sredio skuter, imao 5 dana, posudio curi da ode na posao jer sam na njenom mijenjao lezajeve,
i njoj padne sa nogara i to na asfaltiranom prarkingu ravnom u vaservagu :uff: morao cijelu lijevu stranu farbat ponovo. hehe

--- Kraj citata ---
da slicno,samo sto sam ja dao frendu i njemu ker izletio,skrbo mi desnu stranu,al i to sam polako sredio,jos samo z maska i to je to,i nju sam narucio... :icon_thumright:
--- Citat: Maurini-Tuning - 09 Rujan, 2012, 16:11:44 ---Kako volim uredne skutere ;D

Svaka cast :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a trudim se  :toothy12: btw hvala

Zika:
Radilooo se svasta preko zime i malo sam ga obradovo sa par novih dijelova...
-Polini hi-speed variomat,skuter se preporodio,sljedeci tjedan stize leo vince tt..
-promjenjen antifriz,svijecica,crijevo dovoda goriva i takooo...nisam bas puno slikao,
otprilike je ovako izgledalo to sve... :biker:

ovaj spuh je narucen,naravno bit ce dovezen u pic stanje..

:hello:

Zika:
1.

2.

3.

4.

:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju