Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 03
Zika:
--- Citat: 2mario2 - 27 Kolovoz, 2012, 23:14:42 ---odličan ti Rox... samo nastavi tako sa sređivanjem... i da... po meni ti fali neka bočna nogara... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i meni fali bocna nogara..bit ce,hvala
--- Citat: stunt_master - 27 Kolovoz, 2012, 23:42:20 ---ocel to bojanje vise ;D
ps rox je bas uredan
--- Kraj citata ---
nece jos dugo,pare su najveci problem,oko 800 kn bi me izaslo kad bi odvezo nekom maske da sve pripremi i ofarba sa rukama...hvala
stunt_master:
savjetujem ti sam kupi materijal koji bude trebal kad budes vozio ga na farbanje,da te tu ne digne lakirer, jer ti on pokaze racune kolko je potrosil materijala,jos doda dnevnice a matrijala mu ostane vise od pola, a ti sve platis....
tommy:
ja da sam na tvom mjestu prvo bi ubio toga kera pa onda sređivo motor :puska:
neki da sam bio ocevidac u jednoj takoj situaciji kad je lik sto zivi blizu mene zgulio sebe i motor zbog glupe lutalice :angry7:
Zika:
--- Citat: tommy - 28 Kolovoz, 2012, 16:09:18 ---ja da sam na tvom mjestu prvo bi ubio toga kera pa onda sređivo motor :puska:
neki da sam bio ocevidac u jednoj takoj situaciji kad je lik sto zivi blizu mene zgulio sebe i motor zbog glupe lutalice :angry7:
--- Kraj citata ---
ma dobro je decko na kraju prosao,mogo je poginit kad pogledas da je vozio malo brze,glavom od pod i mos ga jebat..dobro je proso,motor ce se popravit,popravio se hvala bogu ;D
tommy:
--- Citat: Zika - 28 Kolovoz, 2012, 19:59:14 ---
--- Citat: tommy - 28 Kolovoz, 2012, 16:09:18 ---ja da sam na tvom mjestu prvo bi ubio toga kera pa onda sređivo motor :puska:
--- Kraj citata ---
ma dobro je decko na kraju prosao,mogo je poginit kad pogledas da je vozio malo brze,glavom od pod i mos ga jebat..dobro je proso,motor ce se popravit,popravio se hvala bogu ;D
--- Kraj citata ---
ma znam najvaznije je da je on prosao bez veći poslijedica, a lako je za motor napravit će se. Ali sto mi ta ćukenja idu na živce to nisu istine. Ovo je prvi put da vidim na forumu da je netko pao zbog psa sto mi je malo bilo čudno jer u mojoj ulici ako ti ne izlete najmanje 3 psa dobro si prošo :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju