Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 03

<< < (4/24) > >>

Zika:

--- Citat: danc00 - 02 Travanj, 2012, 18:15:51 ---Tko ti to ima tak cool žute papućice i crvene čarapice?  ;D ;D

--- Kraj citata ---
hahaha sestra  :toothy12:

evo danas problema,rasklopim skuter,i da pogledam gdje mi curi gorivo,prirubnica mi je napukla i tamo malo baca,bit ce slike kasnije,i ak neko ima prirubnicu u dobrom stanju,nek mi javi na pm! slike kasnije

danc00:
To obavezno zamjeni, jer more da ti tamo vuće zrak.

Zika:
evo zamijenio sam prirubnicu,hvala susjed!  :icon_thumright:

e sad dok sam skidao karb,malo mi je iscurilo vode kroz ono malo crijevo sto ide u karb,za grijanje,jel moram nekako ozracit cijeli sistem ili samo naspem vode,i upalim ga da malo odradi?

Zika:
evo sta sam radio,na 1. slici se vidi stara puknuta prirubnica,dok je jos bila namontirana,a na drugoj,usporedba stare i nove prirubnice..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

danc00:
Ma to ti je rashladna tekućina, imaš je dosta, ne moraš ništ odzraćivat, ili ak baš hoćeš kad se skuter ugrije otvori ćep posude u kojoj je tekućina, ak onak psikne onda je bilo zraka i sad si odzraćil. Jer kod Aeroxa ne moraš niš posebno oko toga kemijat, sav zrak otiđe u posudu. Dolij vode "destilirane" ak fali i to je to. Možeš odzraćit ak hoćeš i na senzoru temperature, malo ga odvrni dok ne počne curit voda, pa opet zašrafit. To je sve.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju