Tehnički kutak > Blokade

Keeway Matrix

(1/2) > >>

PitBull Aerox:
treba mi za frenda...

ovako da se i to vise rijesi...  gdje kod njega budu blokade...

on je vozio kod nekog majstora i navodno mu je skinio neku blokadu, valjda sa varia jer sam gledao i nema prstena, i skut ide 63-64, a i prije je iso toliko. Stavimo mu zx-a skut opet ide 63-64 sto dovodi do zakljucka da mozda zbilja ima zablokiranu struju, ali kad je na nogari vrti do 9500rpm LOL sto znaci da mozda i nema te blokade. a i na karbu mu se nije gas otvaro do kraja za mozda 1/4 pa sam i to namjestio i opet isto, 63-64. e sad gdje to na karbu ima nesto i dali nakon toga svega treba mjenjat diznu ili valjke ili neki k**ra*.... kad je i motor sam ko k**ra*...! i koliko moze taj motor ic max serijski ako neko ima pa da mu ide nesto vise..!

cvele60:
Ide i veca dizna u karb. 58-60 M6.I ne bi bilo lose lulicu iz air box-a prosiriti na 14mm.
Rolnice lakse oko 4.5g :icon_thumright:

R@kija:
iam i ja matrixa i idem skidat blokade pa me zanima kolko blokada ima i di ih ima.kaj jos treba promjenit kad skinem blokadu da ide cim brze.glupo mi je kad se spustam po brijeg i kad se vec pomalo ravnam motor sam usporava tak da me baotian odere.inace ide 52 maxxx po ravnom.

R@kija:
jel ima matrix blokadu u struji,jos imam blokade i kad se spustam pod brijeg motor samo usporava,po ravnom se vozim 60al sam stavil novu spulju pa bolje vuce al ima rupu od 20-40 i kaj bi bilo najbolje da sad stavim multivar i rolice 4,5g i nastelam fergu,kolko bi iso onda,jel ima on blokadu u struji???

stark1:
multivar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju