Općenito > Generalno o skuterima
PRISUTNOST KOD SERVISA
ivanm:
sastavi pričicu i idi u potrošački kod..
ili ovo.
http://www.potrosac.hr/index.php?option=com_contact&catid=3&Itemid=59
Domba:
jucer bio kod vulkanizera sa autom po ljetne papuce i stroji znak da je strogo zabranjen prilaz nezaposlnim na vratima hale, na svim stupovima i hrpa takvih znakova. Valjda su tamo sa nekim razlogom. Tj jer oni odgovaraju za tebe ako se ozljedis ili ako ti nesto ostetis.
ivanm:
to je najnormalnija stvar... samo kod nas nema povjerenja u majstore al to je već druga priča..
SPecial:
--- Citat: Loris Ri - 31 Ožujak, 2012, 10:52:28 ---Mjenjana su oba remena...puko je veliki...
Vec je sve promijenjeno,ali su stari sje*ani djelovi spremljeni...
Ic cu popricat onda i vidjet sta kazu...
--- Kraj citata ---
U kojem je to servisu bilo?
zvonkec_92:
ja mislim da oni nedaju da budeš tamo tako da mogu nešto sfušarit.. tak je moj stari imo problema sa NOVOM škodom fabijom kad smo ju kupili, sveee kaj god rade ( ovi dole na slavonskoj u škodinom salonu/servisu ).. i onda je odj#bo i njih i njihovu garanciju i sve.. sad idemo kod frenda na servis il kad ga treba spajat na komp i brisat greške..bio NOVI auto tj dana star a kiler bio puknut. tj sa puknutim je i došo u salon samo smo to skužili tek nakon nekolko kilometara i nisu priznali to pod garanciju.. redovni servis izmjena ulja itd ima pol sata posla oni naplate ruke 800 kn a na karteru čep za ulje ostave odšerafljen.. nema se kaj više ič k takvim pederima..
Kaj god možeš sam raskopat raskopaj.. jebeš danas garanciju i za nove aute i motore.. jean susjed tu ima VXR-a 200 i debil daje za izmjenu ulja i filtera i onaj pišljivi žig 100 eura a to može i sam doma.. i onako mu nikad niš ne priznaju pod garanciju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju