Tehnički kutak > Garaža

Runner by avr freak garage :)

<< < (5/6) > >>

avr freak:
malo bolji protok zraka i moraš s njim puknuti 64-68 diznu, sad možda neke čist malo pridonosi zvuku ali opet nije serijala kak se veli.
da gljiva ti netreba ako nemas neke jače, ovo je super ;)

vratio sam ga i ostal bude tak  :icon_thumright:

Miki-speedy:
Serijala look,bas sexy..samo skloni naljepnice koje fabrika nije stavila i ulickaj to deklo malo  :icon_thumright:

avr freak:
da to sam baš razmišljal samo nikako da krenem 8) radni tjedan je pred nama pa se bude riješilo :happy8:

hvala ti  :icon_thumright:

avr freak:
Ola ekipa!
Danas se malo vozikalo makar je dosta vjetar puhal, napravil 100km lagane vožnjice i nemam nikakvih primjedbi na njega. Evo par fotki  :icon_thumright:

P.S. imam lovu za nekog Yasunia i Base setup ali mislim da mi netreba pošto mi skuter čisto fino ide ::)

avr freak:
Pozdrav ekipa 8)

Tehnički riješen, imao sam malo problema s tablicom pa sam je morao gore šrafiti kaj mi je živce ubilo pošto ju praktički nisam ni imal kam zašrafiti  ::)
Maknuo sam električnu blokadu, izgleda da mi je negde cdi pojela tak da sam i to moral riješavati pošto nisam išao stavljati prsten na vario i sve u svemu riješilo se.
Dobio sam na poklon i polini gljivu ali nemoguće mi je naštelati, mislim znam da je bespotrebna na mojem setupu ali kad cujem zvuk pojede me  ;D

Ako ko zna koju bi diznu trebal piknuti da mozda uspijem nastelati, 82-86?  :icon_thumright:

evo par slika kad sam vec tu, zasrafil sam ju na 2mm blatobrana kaj je ostalo xD

ali naravno vratil sam dolje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju