Tehnički kutak > Garaža
Runner by avr freak garage :)
avr freak:
malo bolji protok zraka i moraš s njim puknuti 64-68 diznu, sad možda neke čist malo pridonosi zvuku ali opet nije serijala kak se veli.
da gljiva ti netreba ako nemas neke jače, ovo je super ;)
vratio sam ga i ostal bude tak :icon_thumright:
Miki-speedy:
Serijala look,bas sexy..samo skloni naljepnice koje fabrika nije stavila i ulickaj to deklo malo :icon_thumright:
avr freak:
da to sam baš razmišljal samo nikako da krenem 8) radni tjedan je pred nama pa se bude riješilo :happy8:
hvala ti :icon_thumright:
avr freak:
Ola ekipa!
Danas se malo vozikalo makar je dosta vjetar puhal, napravil 100km lagane vožnjice i nemam nikakvih primjedbi na njega. Evo par fotki :icon_thumright:
P.S. imam lovu za nekog Yasunia i Base setup ali mislim da mi netreba pošto mi skuter čisto fino ide ::)
avr freak:
Pozdrav ekipa 8)
Tehnički riješen, imao sam malo problema s tablicom pa sam je morao gore šrafiti kaj mi je živce ubilo pošto ju praktički nisam ni imal kam zašrafiti ::)
Maknuo sam električnu blokadu, izgleda da mi je negde cdi pojela tak da sam i to moral riješavati pošto nisam išao stavljati prsten na vario i sve u svemu riješilo se.
Dobio sam na poklon i polini gljivu ali nemoguće mi je naštelati, mislim znam da je bespotrebna na mojem setupu ali kad cujem zvuk pojede me ;D
Ako ko zna koju bi diznu trebal piknuti da mozda uspijem nastelati, 82-86? :icon_thumright:
evo par slika kad sam vec tu, zasrafil sam ju na 2mm blatobrana kaj je ostalo xD
ali naravno vratil sam dolje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju