Općenito > Generalno o skuterima
radoznalo pitanje...
steeef:
i ja se slažem djelomično s horvatom..
u mom slučaju,frend sa runnerom s polini sportom,zxom i multivarom mogel me samo pratit do negdi 60 sa st-om 125 u top stanju..s tim da je runneru mjereno 100 po gps sa pruduljenim primarom..s drim vxom koi sam slagal,taj je bil lošiji dosta,tu smo do 80 bili podjednaki al posle vx odlazi.a vxru ni prismrdit.
tak da sve ovisi s kakvim leševima ste stali.
nadalje,tu dolazi ovaj dio trajnost motora,potrošnja itd..
a serijala s spuhom da maže 125 runnera,da ako je polukrepana lešina.
Drnda:
st taj jos nea 15 tisuca i ko iz salona je, sve super. a runner takav je trosio 3.4-3.7 litara, vise je trosio zimi u dvoje , nikad mu nije preko 3.8 otisla potrosnja, i bio je isti kao moj piaspeedy sa multijem, zxom i malossi sportom... ja nisam vjerovao da tako dobro ide
dhorvat:
Ma taj ST 125 je lijen dosta, a čudi me da su tolko konja uspjeli izvuć iz njega s obzirom kolko je zagušen :laughing7:
A da ne kažem da performanse 50ke drastično variraju ovisno o teretu koji nosi :drunken_smilie: Nije isto dal ga vozi neki klinjo sa 30 kila ili konjina ko ja od 115 kila. ST-a to toliko ne dira, osjeti se naravno, ali ne toliko :icon_thumright:
Znam da je serijska SRka 150 jača od ST-a, ali za nju ti treba jako dobro uštelani Base da ju sašiješ, tipa TP Trophy + Yasuni R + barem 17,5 + primar + popratni vario itd itd... (govorim iz prve ruke :icon_tongue: :jerk:)
steeef:
--- Citat: dhorvat - 04 Travanj, 2012, 00:47:20 ---Znam da je serijska SRka 150 jača od ST-a, ali za nju ti treba jako dobro uštelani Base da ju sašiješ, tipa TP Trophy + Yasuni R + barem 17,5 + primar + popratni vario itd itd... (govorim iz prve ruke :icon_tongue: :jerk:)
--- Kraj citata ---
st ima 125 i 200 :P
al sam htel reć da glavonjin sr 150 i on koi ga je vozil,nisu mogli ulovit mene na STu 125...more to potvrdit i sam glavonja a i minos koi se vozil s nama tih 20tak km..
sve je relativno :D
al boli me uvo,tema je otišla van okvira..
uglavnom,jedno je nakitana pedesetka a drugo serijala sa spuhom.
div:
--- PRVOM KRENI
--- DRUGOM SKRENI
--- TREĆOM VOZI
I kaj tu nije jasno ak Štef i dečki kažu da ne paše onda se drži toga a ne ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju