Općenito > Generalno o skuterima

radoznalo pitanje...

<< < (3/9) > >>

steeef:

--- Citat: tajfun - 01 Travanj, 2012, 22:31:07 ---SA vx/vxr-a bi trebala ić na šeraf osim nosač drugog amortizera?

--- Kraj citata ---

da baba ima pimpeka bila bi deda
nejde na šaraf,nosači nisu ni slični,ni razmak između prihvata za nosač na bloku..
da ju i stavi na nosač ovaj od 50cc razvalila bi ga u roku odmah.
mašina je duplo i kusur teža nego od 50cc.

walkay:

--- Citat: steeef - 01 Travanj, 2012, 22:36:09 ---da baba ima pimpeka bila bi deda
nejde na šaraf,nosači nisu ni slični,ni razmak između prihvata za nosač na bloku..

--- Kraj citata ---
Hahah ti si lud! ;D Pase ako stavis nosac od VX-a, nece nikako izgledati sa beverly masinom!

tajfun:

--- Citat: steeef - 01 Travanj, 2012, 22:36:09 ---da baba ima pimpeka bila bi deda

--- Kraj citata ---
Pa ako ide na runner 50 onda bi trebalo i na ovo ili je nešto drugačije?Koliko ja znam svima su isti nosači na skuterima sa piaggio 50

steeef:

--- Citat: tajfun - 01 Travanj, 2012, 23:48:55 ---Pa ako ide na runner 50 onda bi trebalo i na ovo ili je nešto drugačije?Koliko ja znam svima su isti nosači na skuterima sa piaggio 50

--- Kraj citata ---

na 50 da,al nisu ko na 125/200..ni širina ni duljina.
na runner 50 ide nosač od vxra jer su njih radili i veće kubikaže na istim ramama al na nrg nisu stavljali pa se treba doradit.bev vx/r-ovog nosača ništ.

tajfun:
dakle nije isti nosač na runner 50 i nrg ili neki drugi iz piaggio grupacije?TPH ima bb pa jeli moguće da na njega isto ide nosač kao na runneru za veći motor ili na tph-u 50 i 125 nisu iste rame kao na runnerima?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju