Tehnički kutak > Garaža
energija prijo!!
intoxic:
--- Citat: anton55 - 05 Travanj, 2012, 20:36:05 ---odlična mi je ova kombinacija crno-bijelo, ali ovo šarenilo je skroz bilo nepotrebno
--- Kraj citata ---
ove naljepnice su ubile crno-bijelu monotoniju ipak ovaj nrg nije ozbiljan motor da bi ozbiljno izgledao :P a ni ja nisam nesto ozbiljan hahaha :D
--- Citat: **Ivan** - 07 Travanj, 2012, 19:04:14 ---super boja
--- Kraj citata ---
;)
--- Citat: B.E.R.O. - 08 Travanj, 2012, 12:02:24 ---Ludnica sa naljepnicama, potpuno drugacije fali mu jos koja naljepnica duck tape i koja selnica zakacena i bio bi nesto sasvim unikatno!!!
:icon_thumright: :notworthy: ;D
--- Kraj citata ---
A hahah nije problem zaljepit jos koju hahaha :DD
--- Citat: steeef - 08 Travanj, 2012, 12:56:06 ---meni čak neizgleda loše..puno bolje nego kaj ostali kelje pi*darije tipa maloosi poljinni pa do oni solodizajnesrskih naljepnica i natpisa u cirkus/kič stajl fontovima.
još si trebal i prednji blatobran preljepit..
--- Kraj citata ---
;) aa i to je bilo u planu samo nisam stigao poljepit a i pricekao sam ove forumase sto pisu da je prekicasto da se ispucaju s komentarima :DD ipak je to stvar ukusa ;)
Matija97:
ps.di si nabavio tu stickerbomb foliju? :icon_scratch:
intoxic:
a sam sam je napravio!! ;)
Matija97:
odlicna je :icon_thumright: radio sam i ja al za nesto drugo i sa drugim slicicama :laughing7:
intoxic:
ahaa.. a vidio sam na jednom VW meetu sticker bomb ali samo naljepnice od piva hahah ;) ljepo figura opcenito ovaj sticker bomb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju