Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje????

<< < (2/3) > >>

SlowRider:

--- Citat: charnel - 17 Travanj, 2008, 22:18:27 ---
--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2008, 22:14:36 ---Pase od Malossija, onaj sto se dobije uz radilicu TP je smece.
Malossi ima kvalitetne iglicaste, u Zg-u imas u vise trgovina sa lezajima.

--- Kraj citata ---

kojeg naravno ja imam na radilici... a imam kuci i malossijev. sad moram ponovno rastavljat da ga maknem taj od tp-a i stavim malossijev

--- Kraj citata ---

A taj iglicasti je na prvi pogled nekvalitetan i dosta je bilo slucajeva kada se rasuo.

TheBili:
a u mene je trenuto na motoru originalni lezaj od 50cc!! tako da bi ga trebo mjenjat podhitno! :toothy10:

SlowRider:

--- Citat: TheBili - 17 Travanj, 2008, 22:19:30 ---Jel zna mozda netko koliko tocno kosta??

--- Kraj citata ---

Ja sam dao 20-ak kn u trgovini sa lezajima, proizvodjac je INA ako se nevaram i dobar je lezaj. Malossi je oko 60kn.

charnel:

--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2008, 22:24:21 ---
--- Citat: charnel - 17 Travanj, 2008, 22:18:27 ---
--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2008, 22:14:36 ---Pase od Malossija, onaj sto se dobije uz radilicu TP je smece.
Malossi ima kvalitetne iglicaste, u Zg-u imas u vise trgovina sa lezajima.

--- Kraj citata ---

kojeg naravno ja imam na radilici... a imam kuci i malossijev. sad moram ponovno rastavljat da ga maknem taj od tp-a i stavim malossijev

--- Kraj citata ---

A taj iglicasti je na prvi pogled nekvalitetan i dosta je bilo slucajeva kada se rasuo.

--- Kraj citata ---

ma znan sve, a ko je na to mislija. a nista skinit i stavit ovaj malossijev sta san dobija s kitom.

TheBili:
moran uzet malossijev lezaj pod hitno.. jel ima toga u splitu za kupit negdje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju