Općenito > Generalno o skuterima

Vaše mišljenje o ovoj gileri

<< < (3/5) > >>

walkay:

--- Citat: ivan_speedy - 28 Ožujak, 2012, 10:06:58 ---Djeluje uredno po slikama  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ako su slike nove da, ali sta ako je napravio prije 2 godine! ;D Serijski SP trosi 4,7-5,5l na 100 km, zavisi do voznje, ja sam danas mjerio (4,7l na 100km) i jako sam zadovoljan!

RunnerSTT:
Pozdrav svima, da se i ja ukljucim malo u raspravu mozda budem od pomoci.
Navedeni Runner je moj. Prva registracija u BiH je u aprilu 2011 godine. Ja sam ga prvi registrovao, isti dan kad sam ga kupio stavio sam ga na pik za 3500km cisto da vidim da li ce izaci kakva ponuda u zamjenu za auto...Cijenu sam stavio preveliku, jer mi nije bilo u cilju da ga prodam.
Motor posjeduje sve papire od prve registracije u Italiji do svih radjenih servisa. Sto se tice masine u extra je stanju. Ko ne vjeruje neka naspe 4-4.5L, ako ne predje 100kilometara sa tim gorivom ja mu je dam dzaba.
Sto se tice slika, napravljene su prije nekih 7 mjeseci. Gilera je u istom stanju i identicna je kao sa slike, samo sto su prednja maska, vizir i retrovizori sada u carbonu...
Maximalnu brzinu po satu sam izmjerio i bila je oko 140-145km/h...(sad jel to tacno, jel to lazno, jel to 40km/h po Gps-u, ne zanima me....)
Neko je komentarisao gume...Gume su kupljene u decembru i namontirane, nisu ceste ni vidjele...
Na motoru je sve serijski...
Ako jos ima kakvih pitanja izvolite.

RunnerSTT:
Gilera danas prodana...
Otisla je u dobre ruke!

Jump33r:

--- Citat: RunnerSTT - 29 Ožujak, 2012, 16:28:26 ---Gilera danas prodana...
Otisla je u dobre ruke!

--- Kraj citata ---

--- Citat: RunnerSTT - 29 Ožujak, 2012, 05:35:36 --- Ko ne vjeruje neka naspe 4-4.5L, ako ne predje 100kilometara sa tim gorivom ja mu je dam dzaba.

--- Kraj citata ---

Garant je isla za džabe !  :laughing7:

maki 225:

--- Citat: Jump33r - 29 Ožujak, 2012, 22:33:30 ---Garant je isla za džabe !  :laughing7:

--- Kraj citata ---
To sam i  ja pomislio  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju