Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli prevrtavanje?

<< < (3/6) > >>

andy:

--- Citat: mario_f15 - 26 Ožujak, 2012, 14:22:12 ---remen je nov !
jedino sad ako je taj dayco toliko smece  :toothy11:

--- Kraj citata ---
to onaj kojem konci vire? :P

nije to do remena, podloska duplo tanja pa probaj onda.. Start ti je sigurno jako dobar, al krajnja ne jer variomat se nemoze vise skupit, vjerojatno..

Rox-Rab:

--- Citat: andy - 26 Ožujak, 2012, 15:21:44 ---to onaj kojem konci vire? :P

nije to do remena, podloska duplo tanja

--- Kraj citata ---

di si uspio nac tako debelu podlosku?

1mm podloska je po meni max koliko moze bit debela,sve preko je previse

andy:

--- Citat: Rox-Rab - 26 Ožujak, 2012, 19:21:17 ---di si uspio nac tako debelu podlosku?

1mm podloska je po meni max koliko moze bit debela,sve preko je previse

--- Kraj citata ---

A imao sam, više se ne sjećam točno, al onaj topov set podloški.. Prodao sam to..
Staviš dvije tanje ako nemaš tako debele.. :P

Serijska je 0.8 ako se nevaram, il 0.6.. Ostavi kako je, možda mrvicu deblja od te

mario_f15:
moja je debela sigurno 2 mm , i veca (sira) je od bolcne neznam dal to ima veze? :laughing7:

--- Citat: andy - 26 Ožujak, 2012, 15:21:44 ---to onaj kojem konci vire? :P

nije to do remena, podloska duplo tanja pa probaj onda.. Start ti je sigurno jako dobar, al krajnja ne jer variomat se nemoze vise skupit, vjerojatno..

--- Kraj citata ---

to je taj da, pohabani :P  :jerk:

start izuva al u krajnjoj me bicikl pere  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dino73n:
Za pocetak podlosku stavi iza kalote uz plocu od anlasera,znaci skroz prije variomata a ne prije ventilvara da stisnes remen i idi probaj.Start ce se naravno pokvariti al vidi kako ce bit sa krajnjom.Ako krajnja bude ok i ne bude prevrtavao onda nabavi 4 podloske po 0,5mm umjesto te od 2mm i kombinuj jedna dvije tamo dvije tri vamo dok ne nadjes kako mu najbolje odgovora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju