Općenito > Servisi

Ležarina

<< < (3/4) > >>

BilyPiton:
pa kaj imas ostavljat motor ako je gotov ili ti ej preskup popravak jednostavno si dodes po motor a ne ostavljat ga 1-2 mjeseca to znaci da ti netreba :sad3:

JogFromYamaha:
zato kaj imas magaraca koji dovezu u 11mjesecu na kraju sezone kakti na redovni servis motor i nejdu po njega do proljeca i nadajuse da bu motor neko garau dal i mazil ga i odrzaval bateriju za dabe i da ce ga samo cekat dok se njemu zaprdne.
Tak je meni jedan lik doveo spidfajta i isto je 2 i pol mjeseca stajal al bome sam si i naplatil

Lumpri:

--- Citat: BilyPiton - 27 Ožujak, 2012, 18:54:33 ---pa kaj imas ostavljat motor ako je gotov ili ti ej preskup popravak jednostavno si dodes po motor a ne ostavljat ga 1-2 mjeseca to znaci da ti netreba :sad3:

--- Kraj citata ---

ma moj motor smi ležat samo u mojoj garaži hehe pitan samo informativno zanimalo me

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Ožujak, 2012, 18:58:30 ---zato kaj imas magaraca koji dovezu u 11mjesecu na kraju sezone kakti na redovni servis motor i nejdu po njega do proljeca i nadajuse da bu motor neko garau dal i mazil ga i odrzaval bateriju za dabe i da ce ga samo cekat dok se njemu zaprdne.
Tak je meni jedan lik doveo spidfajta i isto je 2 i pol mjeseca stajal al bome sam si i naplatil

--- Kraj citata ---

i kolko si mu uzeja za ta dva i pol mjeseca

JogFromYamaha:
400kn  ;D

OUC AIR:
ja nebi nis skupa naplatio, nit nis ukro, malo bi ga koristio vozio... se nije bed..  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju