Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa Brzinom
only_aprilia:
kava ti je smjesa ,dali je boja svicice dobra , meni se cini da ti je mala dizna za taj spuh i kit
megalodon:
--- Citat: only_aprilia - 25 Ožujak, 2012, 22:51:30 ---kava ti je smjesa ,dali je boja svicice dobra , meni se cini da ti je mala dizna za taj spuh i kit
--- Kraj citata ---
Bojaa svjecicee ne mozee nikako biti bolja extraa ....AA svjecicuuu koju sam stavioo mozdaa ona zeza postoo je od kosacice :D kupio nkg br 9 ali veliki navoj
Iwo SR Tuono:
bravo ajnštajn, utrpo si pun k**ra* paraa u skuter a i dalje imaš zablokiran cdi :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kupi neki rejsing cdi, možeš k15 malossi il od aeroxa il nešto slično, spoji gore i vozi, s ovim ni neš ić brže
megalodon:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Ožujak, 2012, 00:13:36 ---bravo ajnštajn, utrpo si pun k**ra* paraa u skuter a i dalje imaš zablokiran cdi :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kupi neki rejsing cdi, možeš k15 malossi il od aeroxa il nešto slično, spoji gore i vozi, s ovim ni neš ić brže
--- Kraj citata ---
Ma najbolje uzeti benzina politi i zapaliti :D Bolje sam zivio bez skutera :D :hmh: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Tomi_ZG:
--- Citat: megalodon - 26 Ožujak, 2012, 00:18:44 ---Ma najbolje uzeti benzina politi i zapaliti :D Bolje sam zivio bez skutera :D :hmh: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Nemoj odma palit :toothy12:
Napravi kak su ti rekli pa vidi jel će ić bolje,to su čari čuninga,nikad nije dosadno :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju