Tehnički kutak > Tuning skutera

nekoliko pitanja

<< < (2/3) > >>

ghostrider678:
da sam znao da ce ovako biti, ne bih ni uzimao novi klip vec bi razbusio cilindar pa veci klip.

mogu ja naci tokara da mi to uradi za 10-20km. ovo je drug jedan odnijeo cilindar u zivinice kod stanka, pa je njega izaslo 120km razbusivanje i novi klip. kaze za moj motor oko 130km, ne znam ni ja sto i meni je previse...
sta znaci prva specijala i druga specijala, kolko je to u mm? i koji mi klip treba kad bi busio na 2. specijalu. sad je 40mm klip

nista od kita sad, posto nisam najbolji sa parama, a treba mi i za karburator i za rolnice i jos pun k**ra* sitnica

ghostrider678:
i treba li mijenjati rolnice i federe kvacila kad se razbusi cilindar?

dino73n:
032 692 648

Evo nazovi ovaj broj i pitaj posto je nov cilidar i klip za tvoj motor.To ti je broj ovlastenog servisa za keeway skutere.

Inace 25km ti je profi busenje cilindra (honovanje) a klip ti je nekih 30-40km u servisu 50km.

Nemoj da ti tokari buse cilindar nekim prirucnim metodama,nema od tog nista.

ghostrider678:

--- Citat: dino73n - 25 Ožujak, 2012, 21:24:16 ---032 692 648

Evo nazovi ovaj broj i pitaj posto je nov cilidar i klip za tvoj motor.To ti je broj ovlastenog servisa za keeway skutere.

Inace 25km ti je profi busenje cilindra (honovanje) a klip ti je nekih 30-40km u servisu 50km.

Nemoj da ti tokari buse cilindar nekim prirucnim metodama,nema od tog nista.

--- Kraj citata ---

mogu se ja raspitati jos kod majstora u gradu ko radi razbusivanje honovanjem.

Iwo SR Tuono:
brušenje cilindra na specijalu je oko 120kn, to prevedeno u marke bosanske je koliko, 30 maraka  :dontknow: :dontknow:
ovaj za 130 šta radi ne da je skup nego eznam šta bi reko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju