Općenito > Propisi

Vozacka dozvola?

<< < (3/4) > >>

^^GlavonjA^^:

--- Citat: Loris Ri - 24 Ožujak, 2012, 12:38:18 ---prva pomoc vrijedi ako se dobro sjecam 2 godine...

--- Kraj citata ---

lol...prvi pomoć položiš jednom i amen!!! po tvojem bi svaki vozač trebal iti svake 2 god ponovo polagat prvu pomoć :P :D

^^GlavonjA^^:

--- Citat: Grale - 24 Ožujak, 2012, 12:07:22 ---liječnički vrijedi godinu dana

--- Kraj citata ---

grale ko si ti? di živi? vrijedi 6 mjeseci!  ;D

3alfa3:
Jedna frendica je vec u autoskoli preko godinu dana (nema vremena odvozit sate pa se oduzilo). I veli da lijecnicki vrijedi 18 mjeseci  :icon_scratch:

^^GlavonjA^^:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Travanj, 2012, 10:29:09 ---Jedna frendica je vec u autoskoli preko godinu dana (nema vremena odvozit sate pa se oduzilo). I veli da lijecnicki vrijedi 18 mjeseci  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ne vjerujem....znam dok sam polagal za a2 pred 2 lete da je vredel 6 mj. nisam ziher da bi se drzava odrekla 2x400 kn.....

Grale:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 27 Travanj, 2012, 01:18:59 ---grale ko si ti? di živi? vrijedi 6 mjeseci!  ;D

--- Kraj citata ---
i ti se setiš nakon mesec dana me citirat  :icon_biggrin:
prije je vredil godinu dana...ja iz osobnog iskustva neznam,niti mi bi pomoglo da vredi i 2 godine kad je prešlo od polaganja i više...al znam da je frend 11/2010 polagal za c, i nakon godinu dana(koji dan manje) za c+e i žuril se je da mu nebi lječnički prestal vredit...možda nije isto za sve kategorije ili kaj već :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju