Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Skidanje blokade.. na baotianu..
zvonkec_92:
i tolko čitam po tom forumu o toj rozoj žici zašto svi to opče režete tu jadnu žicu??? ona i onako ide u dekl do zadnjeg zvona.. to il se sve izvadi i sa dekla i skroz ta žica ili se ugradi samo prekidač između da moš palit i gasit tu blokadu.. i to je tooooooo....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Rizlamen:
--- Citat: zvonkec_92 - 23 Ožujak, 2012, 19:54:08 ---ako na nizbrdici ide i preko 60-65 pa i do 70 onda nema na variomatu... u prenosu ili je piksa između polutki ili je onaj mali čitač kod zvona kvačila i na njega ide ona poznata roza žica i to je blokada.. ako ima jednu od te dve skuter nema boga da pređe 50 makar ga bacio iz aviona. jedino može bit u karbu neš... ili je premala dizna il ko zna kaj sad imaju ovi današnji "novi" baotiani.. :S
--- Kraj citata ---
Kakav citac kod zvona?
Imam roza zicu i kad ju prerezem nece uopce verglati da upali..
Dje na karburatoru bi moglo biti????????
Nije taj moj novi.. star je jedno 4-5god..
road_runner:
onda ti bi trebalo biti jasno da nemaš te blokade s rozom žicom :icon_thumright: :laughing11:
Aprilia97:
--- Citat: road_runner - 23 Ožujak, 2012, 21:30:38 ---onda ti bi trebalo biti jasno da nemaš te blokade s rozom žicom :icon_thumright: :laughing11:
--- Kraj citata ---
:notworthy:
Pa normalno da nemožeš jer ta žica nije blokada :nono:
zvonkec_92:
--- Citat: Rizlamen - 23 Ožujak, 2012, 21:14:24 ---Kakav citac kod zvona?
Imam roza zicu i kad ju prerezem nece uopce verglati da upali..
Dje na karburatoru bi moglo biti????????
Nije taj moj novi.. star je jedno 4-5god..
--- Kraj citata ---
aj u ponedjeljak ti poslikam kako i gdje to stoji... ako je to.. ako nije onda frga te jebe.. kolko opče ima kilometara taj tvoj skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju