Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR Replica..uljna pumpa..piaggio
Toncho10:
--- Citat: Miki-speedy - 23 Ožujak, 2012, 01:08:37 ---Daj j#bote,dao si za tu mhr replicu novu 1200kn i sad tu se foliras s uljnom,j#bote ne moras bit tolki gospodin :laughing7:
Skidaj to,ne bi se ja igrao
--- Kraj citata ---
haha...ma daj jbte neda mi se zajebavati sa pravljenjem mjesavine...vozio sam ja vec replicu na mjesalici bilo je sve oke...a jbga idem na rizik..jos cu razmislit pa narucit mozda onaj kisler da to maknem...a do tad nek vrti prek uljne :P
Miki-speedy:
--- Citat: Toncho10 - 23 Ožujak, 2012, 01:15:57 ---haha...ma daj jbte neda mi se zajebavati sa pravljenjem mjesavine...vozio sam ja vec replicu na mjesalici bilo je sve oke...a jbga idem na rizik..jos cu razmislit pa narucit mozda onaj kisler da to maknem...a do tad nek vrti prek uljne :P
--- Kraj citata ---
Ja ne bi rizikovao :dontknow:
Al opet s druge strane,malo je jebeno ides u jebacinu a sav "mirises" na ulje :laughing7:
R@kija:
--- Citat: Miki-speedy - 23 Ožujak, 2012, 01:08:37 ---Daj j#bote,dao si za tu mhr replicu novu 1200kn i sad tu se foliras s uljnom,j#bote ne moras bit tolki gospodin :laughing7:
Skidaj to,ne bi se ja igrao
--- Kraj citata ---
tipicno razmisljanje početnika
vidjet ces nakon koju godinu,ak si pametan i prije,zasto radije ostavit uljnu pumpu!
Toncho10:
ma vjerujem ja pumpi...ako me dosad nije zajebala nece ni sada...ovak se mogu samo zeznut pa zaboravit ulit ulje u rezervar...ovak sam siguran kojih 1000km i sam nadosipam opet litru i teram dalje...
3alfa3:
--- Citat: R@kija - 23 Ožujak, 2012, 09:31:52 ---vidjet ces nakon koju godinu,ak si pametan i prije,zasto radije ostavit uljnu pumpu!
--- Kraj citata ---
Mislis na fizicko vadjenje uljne pumpe ili na iskljucivanje iz sistema podmazivanja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju