Općenito > Generalno o skuterima
gilera 180
vanjossi:
mjerili smo na 2 sp-a konkretno na mojem i na pajinom, otvorene ceste 4 litre, po gradu 5 umjereno agresivne vožnje, sto bi znacilo samo tamo gdje je to 100% moguce, obilazna cesta npr
posalji link od tog apoteka runnera
konig:
--- Citat: vanjossi - 23 Ožujak, 2012, 18:46:51 ---mjerili smo na 2 sp-a konkretno na mojem i na pajinom, otvorene ceste 4 litre, po gradu 5 umjereno agresivne vožnje, sto bi znacilo samo tamo gdje je to 100% moguce, obilazna cesta npr
posalji link od tog apoteka runnera
--- Kraj citata ---
a u racku,espejci me gaze lijepo,a potrošnja skoro duplo manja :sad3: ili meni kilometar sat pokazuje krivo ili mu stvarno treba štelanje :dontknow: bit će ovo drugo :sad3:
cona_rab:
--- Citat: konig - 23 Ožujak, 2012, 23:01:24 ---
a u racku,espejci me gaze lijepo,a potrošnja skoro duplo manja :sad3: ili meni kilometar sat pokazuje krivo ili mu stvarno treba štelanje :dontknow: bit će ovo drugo :sad3:
--- Kraj citata ---
espejci će te uvijek gazit ;D,ako ti je takva potrošnja onda ti treba sigurno štelanje,meni moja sr-ka troši 4.5-5 l to jest ne prelazi 5 l na 100 km u prosjeku
gun_rider:
meni 5-6.5 lit...u biti i neznam točno, pogleda sam eto od oka 2-3 puta...tih 6.5 je grad, dosta rada na leru, grijanje prije svake vožnje, itd...otvorena je mislim nekih 5-5.5, ovisno o tempu vožnje
serijski, 25tkm...zdravko :laughing7:
konig:
--- Citat: cona_rab - 23 Ožujak, 2012, 23:23:59 ---espejci će te uvijek gazit ;D,ako ti je takva potrošnja onda ti treba sigurno štelanje,meni moja sr-ka troši 4.5-5 l to jest ne prelazi 5 l na 100 km u prosjeku
--- Kraj citata ---
znam,nažalost znam :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju