Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG - Giannelli

<< < (2/4) > >>

Nix666:
ma i kod mene ima lik koji popravlja motore i stvarno je majstor, ali on pak tvrdi da je za piaggio najbolji sc08 a sve drugo prejako
uzmi reverse ili rekord, ja imam rekord i super je

ivanm:
stavi extru, jeftiniji je a za serijalu okej. Reverse nije prejak neznam kolko. Da se poštelat.

Miki-speedy:

--- Citat: ivanm - 22 Ožujak, 2012, 15:02:47 ---stavi extru, jeftiniji je a za serijalu okej. Reverse nije prejak neznam kolko. Da se poštelat.

--- Kraj citata ---
Mene bi bilo sramota na nov skuter stavi extru,em sto je gadan zvuk,em je sav nekako "jeftin"

Rekord mi nekako naljepse izgleda a i daje zadovoljavajuce performanse

dnbfreak:
Onda ce vjerovatno bit Rekord! Malo mi bolje izgleda nego Reverse :)
Zvao sam sad ducan, 1150 kn je Rekord, i veli mi covjek da moze ic gore bez problema na serijalu, pogotovo na NRGa :)
Nadam se da cu dobit malo snage s tim! Krajnja brzina mi nije toliko bitna jer iovako nemam kamo jurcat preko 75-80 km/h, a toliko me serijala povuce bez problema :) Htio bi samo malo vise snage i u startu da je jaci :) Potrosnja mislim da nebi trebala puno porast samo sa auspuhom? Sad mi trosi 4-4,5 l na 100km. Mozda ce potrosnja malo jos past nesto sitno kad obavim prvi servis nakon 1000km, kad se malo postela jos i tako sve :)

ivanm:
??? isto ko da kažeš to za leovince TT... svaki spuh ima svoju vrijednost, imao sam ih sve pa znam da je extra dostatan na serijali pa i na base kitu..
pogotovo na serijali nije ništa jači.. a bučniji je malo jer je manji top ali i na reverseu brzo izgori vuna pa postane bučan..
--- Citat: dnbfreak - 22 Ožujak, 2012, 15:32:39 ---Onda ce vjerovatno bit Rekord! Malo mi bolje izgleda nego Reverse :)
Zvao sam sad ducan, 1150 kn je Rekord, i veli mi covjek da moze ic gore bez problema na serijalu, pogotovo na NRGa :)
Nadam se da cu dobit malo snage s tim! Krajnja brzina mi nije toliko bitna jer iovako nemam kamo jurcat preko 75-80 km/h, a toliko me serijala povuce bez problema :) Htio bi samo malo vise snage i u startu da je jaci :) Potrosnja mislim da nebi trebala puno porast samo sa auspuhom? Sad mi trosi 4-4,5 l na 100km. Mozda ce potrosnja malo jos past nesto sitno kad obavim prvi servis nakon 1000km, kad se malo postela jos i tako sve :)

--- Kraj citata ---

nek stave veću diznu obavezno, cca 60-65.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju