Tehnički kutak > Injection
SR 50 R Factory Purejet trokira
zvone_16:
Zanima me još u čemu se razlikuju serijski auspuh i LeoVince tt? Dali originalni ima katalizator saće ili kak izgleda unutra jer vidim da je teži. Ima li koja slika sa presjekom? I kolko je jači sa LeoVinceom?
Lenko:
Originalni ima neki polukatalizator (Sitoplus, barem kod Aprilije), zato je težak. Ostali su rezonantni, i zato su lakši. Uglavnom, ta rezonancija nema pojačano dejstvo na Diteku, kao na karb varijantama, jer nema povratne gasove. Tako da se kod serijskog ajšprica ne isplati stavljati rez auspuh. Doduše, skut dobija nešto malo snage, ali je zanemarljivo. Ja sam stavio ZX-a, ali nema nešto puno razlike od serijale.
Grale:
ja mislim da ditech nema katalizator u spuhu jer ovak i onak ne zagađuje puno...
al da je težak,jest :icon_biggrin:
sa tt-om ćeš dobit nešto malo momenta,a i ić će ti skuter bolje,ako ni za što drugo,nego zato jer je 5x lakši od serijskog ;D
zvone_16:
--- Citat: Grale - 22 Ožujak, 2012, 20:54:17 ---ja mislim da ditech nema katalizator u spuhu jer ovak i onak ne zagađuje puno...
al da je težak,jest :icon_biggrin:
sa tt-om ćeš dobit nešto malo momenta,a i ić će ti skuter bolje,ako ni za što drugo,nego zato jer je 5x lakši od serijskog ;D
--- Kraj citata ---
Kaj bolje tt nego zx?
Grale:
--- Citat: zvone_16 - 22 Ožujak, 2012, 22:39:56 ---Kaj bolje tt nego zx?
--- Kraj citata ---
:dontknow: više-manje su isti...ja sam pričal za zx,al sam upotrijebil tt...nebi trebalo bit neke razlike velike...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju