Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Scooter Race Serija
2TDottore:
nije ni bitno dal ce neko doc vozit sa vecom kubikazom od 70cc ali s obzirom da ste ogranicili klasu sport zato bi klasu race trebali skroz oslobodit da u njoj mogu sudjelovat skuteri raznih kubikaza iz tog razloga sto bi mozda i nas par iz HR ako se uspijemo dogovorit u ljetnoj pauzi mogli doc na neku utrku a mozda i neko iz drugih susjednih drzava koji voze vece kubikaze u svojim prvenstvima.
ili ste trebali napravit klase kao sto su nekad bile npr kod nas koje su se godinama vozile.50,70sp i OPEN.znaci 50 ogranicit sa pravilima koja ste vec odredili, 70sp ogranicit samo sa kubikazom i eventualno karburatorom a u OPEN spadaju svi skuteri preko 70cc bez ogranicenja na masini.
jel napravit dve klase 70 nije bas neka najbolja opcija jer uvjek ce bit masovnih prevara :D
f-racing:
U Hrvatskoj se već dugo održavaju utrke skutera i stvari su se već više puta jasno iskristalizirale. Tako da su sada oformljene ove klase kakve sada imamo u Kupu Grada Zagreba (Rookie-50cc, Open-70cc midrace i 180 serija, No limit-70cc high end i sve ostalo).
Praksa je pokazala da 70cc high end tj. vrhunski pripremljen skuter ostvaruje bolje vrijeme nego bilo koji 180 cc skuter tako da nemate straha pustiti u ovu klasu Race i skutere jače od 70 cc.
Kod nas je čak i više skutera od 180 cc nego od 70cc tako da bi bilo loše da se već i neki vozači dogovore otići u Srbiju na utrke voziti sa skuterom 180 pa na kraju nema klase u kojoj bi vozili.
Scooter Racing:
Pozdravljam sugestije, uvek su dobro dosle.
Ako mi date obecanje :) da dolazite na trke kod nas ja cu
se licno potruditi da u MSS-u dodje do izmene pravilnika.
f-racing:
--- Citat: Scooter Racing - 22 Ožujak, 2012, 15:20:44 ---Pozdravljam sugestije, uvek su dobro dosle.
--- Kraj citata ---
Drago mi je da se kod vas pokrenula inicijativa za organizaciju trka jer vidim po netu da ima dosta ekipe zagrijane za skutere. Koliko domaćih vozača očekujete tokom sezone?
--- Citat: Scooter Racing - 22 Ožujak, 2012, 15:20:44 ---Ako mi date obecanje :) da dolazite na trke kod nas ja cu
se licno potruditi da u MSS-u dodje do izmene pravilnika.
--- Kraj citata ---
Pa dajte vi meni obećanje da svratite i vi prije na koju trku kod nas pa možemo i napraviti neko regionalno prvenstvo :)
Scooterhappening se održava u Virovitici, a to je najbliže granici.
Scooter Racing:
--- Citat: f-racing - 22 Ožujak, 2012, 21:19:48 ---Drago mi je da se kod vas pokrenula inicijativa za organizaciju trka jer vidim po netu da ima dosta ekipe zagrijane za skutere. Koliko domaćih vozača očekujete tokom sezone?
--- Kraj citata ---
Jos uvek ne znamo broj vozaca, za sada mnogi pricaju i pitaju, na kraju cemo videti koliko ce se njih pojaviti na stazi.
--- Citat: f-racing - 22 Ožujak, 2012, 21:19:48 ---Pa dajte vi meni obećanje da svratite i vi prije na koju trku kod nas pa možemo i napraviti neko regionalno prvenstvo :)
Scooterhappening se održava u Virovitici, a to je najbliže granici.
--- Kraj citata ---
Kog datuma je Scooterhappening u Virovitici?
Regionalno prvenstvo bi svakako bilo interesantno . . .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju