Tehnički kutak > Injection

runner 50 pure jet- nemirno radi i teško pali

<< < (3/11) > >>

amirdjonlic:

--- Citat: JosipHGT - 22 Ožujak, 2012, 09:49:59 ---Eo sad skoro idem na fax, i iso sam ga probat upalit, upalio je na prvo verglanje, al nakon 2-3sec uz mrvu gasa.. Vidit cu jel cu upalit za cca pol sata kad idem..

--- Kraj citata ---
pogledaj ti gumice sagnes se ispod motora imaju 3 sarafa http://img268.imageshack.us/img268/3834/pepjet125inji.jpg tj. ovo,ako su otisle promjeni stavi obavezno ulja na njih dvotaktola i vrati polahko pazi da se ne uvrnu ili sl.

JosipHGT:

--- Citat: amirdjonlic - 22 Ožujak, 2012, 15:41:25 ---pogledaj ti gumice sagnes se ispod motora imaju 3 sarafa http://img268.imageshack.us/img268/3834/pepjet125inji.jpg tj. ovo,ako su otisle promjeni stavi obavezno ulja na njih dvotaktola i vrati polahko pazi da se ne uvrnu ili sl.

--- Kraj citata ---
e to kaj si mi zaokružio sam jučer skinuo, oćistio sam tu "čašicu" (makan ni nije bila nešto masna), ugl kad sam otpustio šerafe malo je iscurilo benge van, skinuo sam, očistio i vratio nazad, jbg nisam gledao ONU gumicu...vidio sam da je tamo JEDNA velika gumica, al nisam je dirao... ovo sam boldao jer spominješ GUMICE, a ja vidio samo jednu... :dontknow:  al nisam ni previše gledao da budem iskren... ugl ak je otišla, kakvu da stavim gore?jel to neka posebna gumica ili bubnem gore bilo koju ak iam takvih dimenzija doma?

stanje je ovak, sad sam malo prije išao s motorom do dučana, pali još malo teže nego ujutro...

danas neču stić šerafit po njemu, pa to prebacujem za sutra ili preksutra...

dal netko zna kolki pritisak treba nabijat pumpa goriva? probat ću ga ić izmjerit sutra ili preksutra..

amirdjonlic:
imaju 2 gumice barem je tako na tsdi i pure jet bi trebalo biti jedna sa gornje jedna sa donje strane,ja sam stavio malo jace gumice ne od ciste gume po pravilu idu silikonske

JosipHGT:
Di kupit te gumice? Zvao sam sad u servis u planinskoj, veli covjek da nema tih gumica, al i da mi zamjena gumica nece pomoc, jer jednom kad se otvori kuciste injektora, kao nikad vise ne radi pritisak kak spada.. Ugl po njemu bi trebao kod kupit cjelo kuciste injektora novo.. Koje oni imaju na stanju, zamisli.... A gumice nemaju.. Ugl kod njih je 900kn to kuciste s injektorom u kompletu...

Jel zna neko di mogu kupit org te gumice da promjenim to? Hvala

amirdjonlic:

--- Citat: JosipHGT - 23 Ožujak, 2012, 10:18:38 ---Di kupit te gumice? Zvao sam sad u servis u planinskoj, veli covjek da nema tih gumica, al i da mi zamjena gumica nece pomoc, jer jednom kad se otvori kuciste injektora, kao nikad vise ne radi pritisak kak spada.. Ugl po njemu bi trebao kod kupit cjelo kuciste injektora novo.. Koje oni imaju na stanju, zamisli.... A gumice nemaju.. Ugl kod njih je 900kn to kuciste s injektorom u kompletu...

Jel zna neko di mogu kupit org te gumice da promjenim to? Hvala

--- Kraj citata ---
:angry7: gdje god imaju djelovi za auta traktore itd..Ponesi sebi gumice te i trazi malo od tvrdje gume.To se šuta nogama po podu.
I kad upalis ga ponovo na tps nastimaj malo ler gas gdje najljepse radi sigurno ti se odvrnuo saraf i nece bez gasa da pali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju