Općenito > Propisi

jel moguce?

(1/6) > >>

Sever:
znaci situacija je ovakva
sutra bi isel na tehnicki
motor je odjavljen i kupoprodajni je sklopljen s vlasnikom i mojom starom (posto sam ja maloljetan)
e sad jel na tehnicki mora moja stara ili ja mogu otici sa stricom (posto on ima veze zbog blokada)

e da i jel moze motor glasiti na mene s obzirom da sam maloljetan?

Domba:
Moras imati od stare osobnu

Moze glasiti na tebe, ali mora ti sada napraviti darovni ugovor, jer na ugovoru trenutno pise ime od stare.

3alfa3:

--- Citat: Sever - 20 Ožujak, 2012, 22:05:07 ---znaci situacija je ovakva
sutra bi isel na tehnicki
motor je odjavljen i kupoprodajni je sklopljen s vlasnikom i mojom starom (posto sam ja maloljetan)
e sad jel na tehnicki mora moja stara ili ja mogu otici sa stricom (posto on ima veze zbog blokada)

e da i jel moze motor glasiti na mene s obzirom da sam maloljetan?

--- Kraj citata ---

trebas imat svoju i maminu osobnu

Grale:
osobna od stare ti je obavezna i osobna od tebe ili strica,kad veliš da ide s tobom...
možeš napravit jednostavno punomoć na svoje ime,tak da ako ti mama ima bonus na osiguranje,da ne gubiš to...

3alfa3:

--- Citat: Grale - 20 Ožujak, 2012, 22:18:22 ---osobna od stare ti je obavezna i osobna od tebe ili strica,kad veliš da ide s tobom...
možeš napravit jednostavno punomoć na svoje ime,tak da ako ti mama ima bonus na osiguranje,da ne gubiš to...

--- Kraj citata ---

Ako ce regat na mamino ime (a jedino to i moze kad je ona vlasnik), sav bonus koji postoji ce naravno ostat (ili se uvecat za narednih 5% ako sada ne iznosi maksimalnih 50%).

Uglavnom, tudje prometalo se moze regat (na ime vlasnika, naravno) uz predocenje svoje i vlasnikove osobne iskaznice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju