Tehnički kutak > Blokade
Sprint Grizzy - Blokade !?!?!
animatrix:
Inace je taj sprint 4t tako da je vjerojatno da ti nece pasati shema sa rezanjem zice. Ako je 2t chinarelli gore, onda imas blokirani cdi koji se jedino moze zamjeniti sa odblokiranim, pase od yamahe starijeg tipa
_cata_:
evo ovde je dokazao da ima roza zica i na 2t , tako bar kaze imaju i slike i sve http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,20679.0.html
citiram : ,, Eto to je moje iskustvo necu nikom da pametujem i da solim pamet verujte mi to mi nije cilj...Vec samo da znamo jedno vise da i na 2T ima jebene roze zice:DDDDD --
KAD SVE TO SKINES VIDECES CDI I IZ NJEGA KAKO VIRI ROZA ZICA SAMO JE RASKACI OD TE DRUGE I TAD IMAS ODBLOKIRANI CDI:)I RAZVIJA TI NEKIH 9500 OBRTAJA:)
INACE ZNAM DA SU "ROZE" ISKLUCIVO na 4T masinama ali ima i ovde provereno 100000% "
- pise da je kod njeg 2t i da je skinuo ,
_cata_:
sinoc nasao neku rozu zicu sa strane u skuta ukljucena u neki dzek - izvuko je - motor nece da upali ocito nije to ta zica :) vratio je pali motor opet ,
danas idemo ponovo na trazenje :D
_cata_:
Danas sarafalo se cijeli dan , nasli CDI ispod sjedista , nasli rozu zicu presjekli - skuter nece da upali onda nikako , morali vratit zicu spojit , pokusali presjec i neku zelenu sumnjivu zicu nece opet da pali i ona kad se presjece i nju vratili spojili !?!?!?
Imal ko neko rijesenje ili se stvarno mora mijenjat kompletna CDI , !?!?!?
Hajmo profesionalci imal Vas da Vas cujem!!!!?!?!?!?
Domba:
drugi cdi. imas za kupiti otvoreni koji pase na djek ili od yamahe pa kemijas, ili cdi u samogradnji. nesto sa ovim nemas.
Sent from my Pulse using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju