Potrošnja
trenutno povećana, kaže bivši vlasnik od 4,5 do skoro 8 zavisno od toga kako ga voziš tj maltretiraš, a ja ga trenutno maltretiram skroz
Mogu reci samo da sam se nekoliko puta našao na stotki ničim izazvan
a onda probao i s mozgom to isto čisto da ja vidim kako to ide i mogu ti reći da ideeeeee, laički rečeno od semafora do semafora skoro pa stotka, kad treba preteći povuče bez beda i još ispušta dooobar zvuk
otprilike kao da je star godinu dvije a ne '07 godište, po zvuku i po još nekim sitnicama je bio ispred svog vremena.. Npr. u pretincu za rukavice utičnica za punjač za hendi, integralno kočenje, svjetlo u kako ja to zovem podguznom bunkeru koji u kombinaciji sa 48l koferom ima više prostora nego neki autići, multi LCD koji sve kaže, dnevnu i ukupnu km, kmh ako ti je malo analogni, rpm, sat, nivo akumulatora, za koliko km je chek oil i naravno kad sjedneš sjediš k'o car
Jedina zamjerka je vizir, kako sam ja visok tako mi vjetar stvara ful veliku buku, tj tuce drito ispod kacige, probao i jeti-cu i integralku ali ista stvar sve je divno dok kazaljka kmh ne pređe 40 a onda orkanska bura i galama, kad se zgrčim i malo pognem muk i tišina. tako da ne znam što da napravim. Mislio sam možda nadoštukat nekako..... Kažem to je jedina zamjerka ali ni toga ne bi bilo da sam recimo 10cm kraći
Sve skupa kada se zbroji ja sam prezadovoljan.............