Ostalo > Foto, video, music...
Moja imovina
Mr J:
Da se ogradim, filmic sam stavio jer mi je fora pjesma a i sam filmic je zajebancija (nisam ga ja radio)...
Naravno svaka cast Franji i laka mu zemlja... :icon_thumright:
Goran:
--- Citat: Mr J - 18 Travanj, 2008, 19:49:29 ---Da se ogradim, filmic sam stavio jer mi je fora pjesma a i sam filmic je zajebancija (nisam ga ja radio)...
--- Kraj citata ---
Franji laka zemlja kao i svakom pokojnom čovjeku dva metra pod zemljom!!!
Inače Franjo da nije umro, što mi je najviše žao zadesila bi ga sudbina HAG-a i velika kazna za sva nedjela, lopovluk i smrt hrvatskih vojnika(Bosanska Posavina).!!!
Franjo zločinac kao i Milošević!!!!Inače najbolji prijatelji za vrijeme rata dok su se drugi borili i ginuli za Hrvatsku!!!! :sad1:
Jadno, bijedno i mizerno!!!
Največi dokaz je to što mu nitko od predsjednika Država na sprovod nije došao(osim Turske), to govori koliko su ga cjenili u svijetu!!!
Laka mu zemlja!!!
Mr J:
--- Citat: Goran - 18 Travanj, 2008, 22:13:30 ---
--- Citat: Mr J - 18 Travanj, 2008, 19:49:29 ---Da se ogradim, filmic sam stavio jer mi je fora pjesma a i sam filmic je zajebancija (nisam ga ja radio)...
--- Kraj citata ---
Franji laka zemlja kao i svakom pokojnom čovjeku dva metra pod zemljom!!!
Inače Franjo da nije umro, što mi je najviše žao zadesila bi ga sudbina HAG-a i velika kazna za sva nedjela, lopovluk i smrt hrvatskih vojnika(Bosanska Posavina).!!!
Franjo zločinac kao i Milošević!!!!Inače najbolji prijatelji za vrijeme rata dok su se drugi borili i ginuli za Hrvatsku!!!! :sad1:
Jadno, bijedno i mizerno!!!
Največi dokaz je to što mu nitko od predsjednika Država na sprovod nije došao(osim Turske), to govori koliko su ga cjenili u svijetu!!!
Laka mu zemlja!!!
--- Kraj citata ---
Rekli smo necemo o politici, inace da nije bilo njega pitanje bi bilo sto bi danas bilo od Hrvatske i za to mu svaka cast! Da se "trgovalo" za vrijeme rata, to nije nikakva tajna...
eto zakljucavam ovu temu dok se vatra nije rasplamsala...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju