Općenito > Generalno o skuterima
di-tech, pure-jet... tablete
Genesis051:
I ja sam stavio onu sa Ininih pumpi... piše da je za min 15 i max za 40 litara, ali meni nije problem, jer stari Runner ima tank 12 litara... podijelio (čitaj: razdrobio) sam ju za 3 ubacivanja u benzinu, naravno da dijelovi nisu jednake trećine, ali uz malo mašte... :laughing7:
Još koristim benzinu iz tanka sa zadnjom trećinom tabete, i mislim da je O.K. :icon_thumright:
Bio ubacio gorivo, po kojem mi je skut jezivo trokirao...stvarno su me sjebali (to je najblaža riječ)... jer sam bio stavio fulll za poći na izlet...
Još imam onu drugu iz pakiranja, ali ću sad propustit jedno punjenje tanka, pa stavit neki sljedeći put...
Genesis051:
BTW stvarno bi trebalo malo pogledat injektor, i sve te ostale dijelove, da se vidi da li, i kakav, postižu efekt... jer da odem serviseru, rekli bi da ću rasturit cijelu mašinu, i da mi neće dobro ići... i da je jeftinije da mi oni (uredno svaki servis) naplate čišćenje injektora 140 Kn !!!
roby44:
bas sam malo proucio, ima puno vrsta tih tableta i 90% njih ne djeluje, tj kopija koja ne djeluje.
ove FFI bi trebale bit ok, buduci da je izvorni proizvod.
jos razmisljam o narucivanju... :dontknow:
Genesis051:
Koliko (cijena) po komadu/pakiranju od koliko komada (?)...
roby44:
a to ne znam tocno, oko 20kn tableta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju