Tehnički kutak > Tuning skutera

sf2 mhr replica odjednom ne vuce-video

<< < (6/10) > >>

FeZox-team:
semering hmmm vidjet cu sve sutra,,,vec sam poceo da spominjem krunicu  :redface:
nije do prirubnice vec na prikljucku karb predpostavljam,,,,to je isto home made i jedan put mi u voznji otale ispao karb, bile rupe i nije bio dobar omjer stezanja
ako jako stegnem guma tera van karb, ako pre slabo onda je labav

3alfa3:

--- Citat: marjan.vxr - 18 Ožujak, 2012, 17:38:41 ---stavi prst na rupu di ide svijecica i kurblaj pa vidi odoka kakva je kompresija..
na tvom mistu bi ja skinia kit i pogleda u kakvom je stanju, mozda je i cilindar dobia po sebi..

--- Kraj citata ---

Ti imas manometar u prstu?

marjan.vxr:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Ožujak, 2012, 21:39:26 ---Ti imas manometar u prstu?

--- Kraj citata ---
da Alfa ;) ako imas imalo znanja onda vidis jeli kompresija 'nikakva' ili je ok, za prvu ruku.. (inace ja vise vjerujem prstu nego nekom pevec barometru)

ivanm:

--- Citat: FeZox-team - 18 Ožujak, 2012, 21:36:09 ---semering hmmm vidjet cu sve sutra,,,vec sam poceo da spominjem krunicu  :redface:
nije do prirubnice vec na prikljucku karb predpostavljam,,,,to je isto home made i jedan put mi u voznji otale ispao karb, bile rupe i nije bio dobar omjer stezanja
ako jako stegnem guma tera van karb, ako pre slabo onda je labav

--- Kraj citata ---
nemože se tak zadihtat usis... i ja sam sjebao kit tak na pežou..
mora imati zub na metalnom dijelu koji će se zarezati u gumu i kad šelna stegne onda neće ispasti..

dr.josip:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Ožujak, 2012, 21:39:26 ---Ti imas manometar u prstu?

--- Kraj citata ---

hahaha..
tako i tlak u gumama mjeri :) hehehe

rođak, pa ti mene nikako ne slusas, lijepo ti kazem da imas malo puno zraka.. pa cuo sam te kad ti je stao ispred moje kuce :P
ajd lijepo to preslozi kako treba :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju