Ostalo > Foto, video, music...
Audio znalci...zvučnik bass problem
edo haker:
eo citat od enela : " Znaci kad pojacam bass, malo pojacam muziku i ako neka pjesma ima malo vise basa, ne izlazi vise bass iz zvucnika nego kao nego pucanje"
a eo moj odgovor :...ali prvo skini tapecirung pa vidi , to te bar nis ne kosta
neznam zasto naglasavas niskih... bass jest niski ton...;-)
enel:
Izvinite, nije me bilo par dana tu :icon_biggrin:
Jeste jeste, edo je upravu, nema veze sa pojacavanjem (citaj povecati volume) nego je problem kad tamo u opcijama koje imaju pojacam bass onda dolaze problemi.
Primjer: Slusam pjesmu na 70% volume i 20% bass, zvuk je super, al naravno posto je bass nizak, gotov ga i nema.
Isti volume 70% i pojacam bass na 60%, osjeti se bass na lijevi zvucnik, al desni lomi drogib, zvuk kao da udaras u bubanj :icon_biggrin:
U jbt to mi je sad puno posla kad je zagustilo na faxu :sad1:
Kolika je velicina zvucnika dole da odem malo sutra pogledati cijene jer ako vec budem tapacirung skidao, idu oni napolje.
Biker(ss):
:redface:
kažeš malo veći zvučnik... ugl nije jedini i najvjerojatnije radio nema dosta snage. To se dešava kod mene u autu na 5-om zvučniku kada pojačam bass ali to je sasvim normalna stvar bez pojačalca... ili to ili je zvučnik pri kraju pa krepava... to da bass ne može raditi ako je rupa u membrani ili driveru nije istina...može...
Može ti se zvučnik popraviti, što god kod njega treba sve se može popraviti, a znam ti i majstora i odličan je. Samo zavisi dali je neki slabiji zvučnik i tako... ako je neka šrot marka daj kupi si novi par zvučnika za nekih 500kn i miran si... nisu to nikakve pare, kakvu jesu dobri sistemi po 1000-2000kn
cameosb:
ti si najveći jebeni parašuter kojeg sam vidio na internetu
edo haker:
ako je golf 4 onda je 16cm.... serijski nazad da strpas je preporuka...serijska je muzika u novijih auta na nivou prosjecnog slusatelja :icon_thumright:... golf 4 ima cisto solidan zvuk (ponavljam, vozim passata pa govorim iz iskustva)
stjepane dragi odkud si ti spoijo 5 zvucnika na 4 kanalni radio.... prvo pitanje ? :-D XD
a ovo drugo ti necu komentirat :-D znamo se pa zato ... heheh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju