Tehnički kutak > Tuning skutera
Savjeti oko tuninga Gilera Runner ?
Nasir:
--- Citat: dachi - 17 Ožujak, 2012, 23:12:41 ---vidim da imas tu 10000kn sto je velik novac..e sad,kolko sam skonto rodo ti oce se ovako vozat ili trke? zar nebi bilo mu isplativije uzet neki slabiji kit i te sitnice koje trebaju za neke 3000kn i za ovih 7000 nesta bjesno,imas 2 komada,i mjenjas za sta ti treba,a i ostane ti za cevape s lukom :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Ma nije za trke, nego ovako da se voza svaki dan :D
dino73n:
Ako mu je za svaki dan onda nek stavi MHR repliku i Yasuni R,moze komotno ostat serijeska radilica,naravno ako sad nije presla 30000km ovo sve ostalo moze i uz taj setup,nema potrebe da trosi toliko para i da pravi midrace kojim ce ici na kafu i po cigare.Bolje da razliku para sto mu ostane ulozi u sportski ovjes i kocnice nego sa sve krhne u masinu i zalijepi negdje.
Ovako ce se voziti i brzo i sigurno.
dachi:
moje misljenje ti je da kazes rodaku da ne "baca" tolike pare,neznam sad kakvom je financiijskom stanju itd ali malo je previse ako ce bit kao sto dino kaze za kavu i te fore,za 3000-4000kn mozes fino sredit skuter,i sad racunaj 6000 ti je ostalo,promjenis neke potrosne dijelove i tako te stvari i miran si do zivota
BrZi_46:
meni je ovo dobar setup...sad sve zavisi za kaj oces motor....kolko imas para za ulaganje neko ak nes rikne...a i to treba tocit racunaj na to...al ja nebi nis diro tak bi slozio ak imas para za to i bok... :icon_thumright: ja vozim skoro isti setup sam je nardo gore,i super je..
Nasir:
--- Citat: dachi - 18 Ožujak, 2012, 00:20:43 ---moje misljenje ti je da kazes rodaku da ne "baca" tolike pare,neznam sad kakvom je financiijskom stanju itd ali malo je previse ako ce bit kao sto dino kaze za kavu i te fore,za 3000-4000kn mozes fino sredit skuter,i sad racunaj 6000 ti je ostalo,promjenis neke potrosne dijelove i tako te stvari i miran si do zivota
--- Kraj citata ---
Pa hajde onda daj neki prijedlog, setup ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju