Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner projekt

<< < (2/3) > >>

ZGrunner50:
Evo i slika:

Nisu mi baš savršeno ispale plastike ima par fuševa, ali evo nisam imao više volje niti vremena.

Još samo imam felge plastificirat ili polirat, blatobran i ispolirati dekl, bude u neko skorije vrijeme.  :hello: :hello:

Prvi put sam sjeo otkada sam stavio dijelove, mogu reči da sam zadovoljan ide 100 km/h.  :glasses9:

Budem i stavio video  :toothy10: :toothy10:

Ako ima kakvih savjeta samo recite  :) :) :)

Lav:
Dopada , mi se  runner  , kombinacija boje predobra ,  svida mi se .....
Jedino daj ga obavezno , slikaj vani na svijetlu  ovako se slabo vidi , ja da je moj ovi retrovizori dole odma heh   i , mali vizir sa cepovima di inace idu retrovizori da nije rupa , ako nemozes bez njih ok.....
Zadnji stop i zmigavci od novije linije runnera obavezno , i prednji zmogavci , ljepse bude ,tapecirati sic obavezno da bude to to....
Jos kako si rekao  deklo ispolirati , i tako......Poslusaj te savjete i bude bombon....
Aluminijske podnice , isto jos   ti fale .......I mozda felge da si ofarbao bio bi jos ljepsi....

pitaNS:
lepo je ispalo, al slikaj napolju da vidimo gde je taj fušeraj i da vidimo pravu boju jer one prve slike i ove sad nebo i zemlja...

MaLi_OdvALjivAc:
spojler u belo, da napravi neki notrast, mnogo ce boljde tad da izgleda nego ovako sve izjedna!! Retrovizore bih mogao u belo ili narandzasto, kako ti se vise svidja(nikako ne skidaj) i sic na tapeciranje ;)

speed:
lijepo :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju