Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner projekt
ZGrunner50:
Evo i slika:
Nisu mi baš savršeno ispale plastike ima par fuševa, ali evo nisam imao više volje niti vremena.
Još samo imam felge plastificirat ili polirat, blatobran i ispolirati dekl, bude u neko skorije vrijeme. :hello: :hello:
Prvi put sam sjeo otkada sam stavio dijelove, mogu reči da sam zadovoljan ide 100 km/h. :glasses9:
Budem i stavio video :toothy10: :toothy10:
Ako ima kakvih savjeta samo recite :) :) :)
Lav:
Dopada , mi se runner , kombinacija boje predobra , svida mi se .....
Jedino daj ga obavezno , slikaj vani na svijetlu ovako se slabo vidi , ja da je moj ovi retrovizori dole odma heh i , mali vizir sa cepovima di inace idu retrovizori da nije rupa , ako nemozes bez njih ok.....
Zadnji stop i zmigavci od novije linije runnera obavezno , i prednji zmogavci , ljepse bude ,tapecirati sic obavezno da bude to to....
Jos kako si rekao deklo ispolirati , i tako......Poslusaj te savjete i bude bombon....
Aluminijske podnice , isto jos ti fale .......I mozda felge da si ofarbao bio bi jos ljepsi....
pitaNS:
lepo je ispalo, al slikaj napolju da vidimo gde je taj fušeraj i da vidimo pravu boju jer one prve slike i ove sad nebo i zemlja...
MaLi_OdvALjivAc:
spojler u belo, da napravi neki notrast, mnogo ce boljde tad da izgleda nego ovako sve izjedna!! Retrovizore bih mogao u belo ili narandzasto, kako ti se vise svidja(nikako ne skidaj) i sic na tapeciranje ;)
speed:
lijepo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju