Tehnički kutak > Tuning skutera

setup

<< < (2/13) > >>

Mr J:
Ako imas gljivu skidaj je nije vrijeme za takve stvari posto je zrak hladniji i rjedji... trebao bi malo pogledati smjesu jer nije isti setup za ljeto i zimu...  :icon_thumright:
Da, posto si sve to stavio gore daj sada preko zime uzmi i multivar pa ce ici bolesno!!!
I napisi koji karb imas

roby44:
mikuni je karb, dizna 78, karb znam da zuopce nije postelan, kako je bilo serijski tako je i ostalo. pa cu to ovih dana...

Mr J:

--- Citat: roby44 - 23 Listopad, 2006, 13:41:21 ---mikuni je karb, dizna 78, karb znam da zuopce nije postelan, kako je bilo serijski tako je i ostalo. pa cu to ovih dana...

--- Kraj citata ---
a kaj cekas, novu godinu ?!  :laughing6:

AeRRox:

--- Citat: roby44 - 23 Listopad, 2006, 13:41:21 ---mikuni je karb, dizna 78, karb znam da zuopce nije postelan, kako je bilo serijski tako je i ostalo. pa cu to ovih dana...

--- Kraj citata ---

Onda ti je karb sigurno, ja sam mislio da si vec stelao karb.
Gledaj boju svijecice, mora biti svjetlo smedje boje.
Pazi da ti ne zariba masina. Jesi preradjivao airbox?

Mr J:

--- Citat: AeRRox - 23 Listopad, 2006, 16:17:09 ---

--- Kraj citata ---

Onda ti je karb sigurno, ja sam mislio da si vec stelao karb.
Gledaj boju svijecice, mora biti svjetlo smedje boje.
Pazi da ti ne zariba masina. Jesi preradjivao airbox?

--- Kraj citata ---

Kaj jos imas airbox???? Ja se vozim sa full otvorenim fergazerom :-) (salim se)
Kao sto je Rox rekao, neki karburatori (veci) zahtjevaju prerade airboxa, tj. njihovo busenje jer trebaju i vise zraka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju