Tehnički kutak > Tuning skutera
setup
roby44:
pa nek onda ide odma jace, ne bacaj pare..
gus je ko serijski po trajnosti tako da mu neces tako brzo docekat kraj :laughing7:
Mr J:
--- Citat: roby44 - 30 Listopad, 2006, 20:32:39 ---pa nek onda ide odma jace, ne bacaj pare..
gus je ko serijski po trajnosti tako da mu neces tako brzo docekat kraj :laughing7:
--- Kraj citata ---
A zasto mislis sto ga uzimam?! :toothy10: Jedino ga mozda malo dam frendu da ga preradi... 21 karb je dobar za bilo koji kit... diza vise utjece na potrosnju... ali sa 21icom sam siguran i od pregrijavanja i od svega ostaloga...
roby44:
pa gus se sigurno nece pregrijat sa 17,5, to mu je idealno. a za jace naravno treba bit veci...
bitna je dizna al svejedno ce trosit vise, vise benzina za smjesu, a ne mozes stavit ni neku minimalnu diznu. kod skutera stalno neki kompromisi.
AeRRox:
Ja ti imam malossi gus, dellorto 17.5 sa diznom 74 ili 78 ( svejedno koju stavim ), preradjeni airbox, ZX, multivar i motor trosi 12.5 litara benzina.
Uspes u njega 1L benzina i predjez jedva 8 kilometara i ugasi se, pogledas u rezervoar, nema ni kapi. :sad3:
roby44:
--- Citat: AeRRox - 31 Listopad, 2006, 23:54:37 ---Ja ti imam malossi gus, dellorto 17.5 sa diznom 74 ili 78 ( svejedno koju stavim ), preradjeni airbox, ZX, multivar i motor trosi 12.5 litara benzina.
Uspes u njega 1L benzina i predjez jedva 8 kilometara i ugasi se, pogledas u rezervoar, nema ni kapi. :sad3:
--- Kraj citata ---
:o
covjece, sta ti radis s njim?? a da ti ne pusta negdje :laughing7:
pogledaj si ti karb...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju