Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rox MHR Replica by Snake
Snake:
setup će se malo promjeniti... kada sve bude gore ću reći setup.... ma već sam naručio blokove jer se neželim više zaje... sa tim.... lik mi htio za to zavariti uzeti 250kn a dodam još malo pa imam nove blokove..... uskoro stižu slike..... samo da djelovi stignu... heh
Snake:
Update 3.08.2008
Evo nakon podužeg vremena da stavim šta je rađeno na mom fušu....
Još nisu novi blokovi gore stavljeni, stavljen je serijski variomat jer su mi na polinijevom otišli slideri tako da sada više neide ni približno kako je išao, istrošena je centralna šušta i šuštice, tako da više mi ni starta nema... ofarbao sam ga u drugu kombinaciju ali neće dugo ostati ovako jel je fuš ofarbano, felge sam dao plastificirat i uzeo sam novu zadnju gumu metzeler.... od prošlog puta sam arrowa zamjenio leo vince-om z ali je arrow opet došao natrag jel s leotom nije nikako išao... uzeo sam dosta djelova za njega.... samo nisan niš još stavio osim gasa od stage 6 sa prekidačima i uricu stage 6 za bengu...te sam kupio još pumpu vode od stage 6....
setup će ostati ovaj samo kada dođu blokovi ide gore radilica od bgm-a koju sam već kupio i dolazi malossi primar 13/44 i ostaje ovaj setup.... ja mislim da bi to bilo to......
evo par slika da vidite kakav je sada.....
streetfighter... :toothy9:
i evo moj rox i sr od Lule50 sa foruma
stay tuned.....
vjeko86:
Koliko te koštalo plastificiranje felni,sviđa mi se kombinacija crveno-bijela,
a ovom sr-u dosta toga fali, :confused5:
Lule_50:
--- Citat: vjeko86 - 03 Kolovoz, 2008, 17:39:44 ---Koliko te koštalo plastificiranje felni,sviđa mi se kombinacija crveno-bijela,
--- Kraj citata ---
a jbg,sve sto fali je kod mene u garaži jer plastike pripremam za farbanje i radi se dosta toga,a gore sam naslagao plastike samo da mogu na more i natrag :toothy9:!a rox je pila(makar ga ja perem he he) i obavezno je svaki mjesec druge boje! :icon_biggrin:
Snake:
--- Citat: Lule_50 - 04 Kolovoz, 2008, 12:36:17 ---
--- Citat: vjeko86 - 03 Kolovoz, 2008, 17:39:44 ---Koliko te koštalo plastificiranje felni,sviđa mi se kombinacija crveno-bijela,
--- Kraj citata ---
a jbg,sve sto fali je kod mene u garaži jer plastike pripremam za farbanje i radi se dosta toga,a gore sam naslagao plastike samo da mogu na more i natrag :toothy9:!a rox je pila(makar ga ja perem he he) i obavezno je svaki mjesec druge boje! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kako se mjeseci mjenjaju tako i rox mjenja boje.... hihi.... prilagođava se okolini ko kameleon.... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju