Općenito > Propisi
Organiziranje prosvjeda zbog zabrane od 50 km/h
Grale:
--- Citat: ivanm - 15 Ožujak, 2012, 22:58:36 ---kad ćemo imat takve autopute - da :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nebi baš rekel ni da su naše autoceste loše...manje-više sve su na novo izgrađene...
ali da ćemo vozit ko njemci,na većini autocesta bez ogranićenja-nećemo, jer nam nedostaje puno prometne kulture i znanja
ivanm:
na sjeveru mentalitet je takav i zakon je takav da ti ne pada na pamet da voziš preko ograničenja..
nedavno sam imao neke nijemce u posjeti i tip ima novog punta, baš nigdje u gradu ga nije dizao iznad 50 po satu makar su oko nas vozači ludili, trubili i pretjecali..
Grale:
u njemačkoj se zna ako je ograničenje na autocesti 100-onda se voze 100...
a ako nema ograničenja,onda udri brale kolko ide,ali voze oprezno i po propisima,a ne kod nas dođe seljačina prvi put na autocestu s kadetom 1.4i i gas do poda u lijevu traku i ne miče se iz nje dok nemora van... :icon_biggrin:
u vezi teme-trebamo što prije usvojit zakon da se automatski dobiva a1 sa b kategorijom i većina problema bi bilo riješeno,mada to autoškole budu teško dopustile jer njim bude veliki gubitak
ivanm:
nek poskupe b kategoriju da je u njoj i cijena a1 samo nek bude zajednička kategorija i to je to.. :icon_thumright:
eladio:
ma meni se cini da bi oni da se mi zatvorimo u kucu i da ne izlazimo..
cim izadjemo van 4 zida, oni smisljaju kako da nas kazne..
zaboravljaju da su zakoni tu zbog nas, a ne obrnuto :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju