Općenito > Propisi

Organiziranje prosvjeda zbog zabrane od 50 km/h

<< < (6/16) > >>

marracc:

--- Citat: Miki-speedy - 15 Ožujak, 2012, 01:10:49 ---Ma sta par klinaca
Clan foruma 97 godiste,slaze midrace i takvih nije malo

--- Kraj citata ---
da, salze ga sad kad je zakon, slagat ce ga i kad ga nece bit, i nevidim u cemu je tu problem, ako ce se vozit + 50 od ogranicenja uzet ce mu se vozacka na 3 mjeseca i kazna 20000 kn i dobro, nekuzim u cemu je problem tu.

--- Citat: vanjossi - 15 Ožujak, 2012, 01:13:26 ---e pa onda nije problem u skuteru, vec u nacinu vožnje ocito je vama normalno pičit po gradu 70

ja imam espa i 50 mogu dozirat jedino na nizbrdici  :toothy12:

--- Kraj citata ---

mi skuterasi smo muhe na cesti koji svima smetaju ( bez blokada) , kada se vozimo s blokadama smo zgnjece muhe jer ti na trubi svi sjede iza tebe i pokusavaju te zaobilazit na sve moguce nacine, samo sto te ne kilnu

ivanm:
mi trebamo promjenu zakona a to se ne postiže prosvjedom... bolje nekom peticijom ili slično.

anton55:
ja isto mislim da je taj zakon glup i da mi samo smetamo na cesti sa 50 km/h, a što se tiče ograničenja postoje znakovi kao i za sva vozila tako se nebi smjelo voziti skuter 100-120 ako je ograničenje 60 na znaku i to su dovoljna ograničenja

ivanm:
da se po gradu svi voze 50 nebi bilo problema, ali skuter ide 50 sa jednim putnikom a registriran je na 2, sa 2 ili uz lagani brijeg ide 30km/h.
trebalo bi u prometnu uvest da sa b kat možeš vozit 125ccm a mopede ostavit gdje jesu (vani su to doslovce dječje igračke)

Grale:

--- Citat: ivanm - 15 Ožujak, 2012, 10:14:37 ---da se po gradu svi voze 50 nebi bilo problema, ali skuter ide 50 sa jednim putnikom a registriran je na 2, sa 2 ili uz lagani brijeg ide 30km/h.
trebalo bi u prometnu uvest da sa b kat možeš vozit 125ccm a mopede ostavit gdje jesu (vani su to doslovce dječje igračke)

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
50 ccm imaju ograničenja na 50 jer su većina rađena za te brzine,čast iznimkama...sad neko vozi odblokanog baotiana,sagne se i leti 8 banki po satu,i di će on stat s tim kočnicama ovjesom itd.skuter je namjenjen gradskoj brzini od 50,a i to je dovoljno...da nebi ispalo da sam neki postenjak i ja se vozim bez blokada,al na svoju odgovornost,ko i većina,a ak napravim saobraćajku sam budem snosil odgovornost.jedino kaj bi moglo se napravit je da se svakom skuteru na tehničkom testiraju kočnice pri brzinama većim od 50 pa da se vidi dal je sposoban za te brzine...prosvjed.nebude niš promjenil,jer ove u vladi boli za nas...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju