Općenito > Propisi
Organiziranje prosvjeda zbog zabrane od 50 km/h
marracc:
--- Citat: Miki-speedy - 15 Ožujak, 2012, 00:27:07 ---Al nemos klincu od 14 godina koji je tek polozio za skuter dozvolit da vozi 100-120
Slazem se da je ideja dobra al ima tu dosta rupa
--- Kraj citata ---
mozes, ali mu fino naplatis kaznu za 50-70 vise u naseljenom podrucju, oduzmes skuter, zabrana polaganja, i sve ostalo kaj ide i onom kaj se s autom tako vozi.
to ti je ista stvar da kazes da nemozes dopustit nekome tko je sa 35 godina prvi put sjeo na ninju i kupio ju da vozi 300, mozes, ali si je sam kriv za posljedice.
trebalo bi onda dat neki prijedlog zakonu, recimo da se mjeri konjaza, do 6,7 KS da je dopusteno, nevjerujem da sa tom konjazom mozes 120 picit po GPSu
Loris Ri:
Miki kod nas se sa 16 tek moze polagat za 50,ali i 125...meni je to jedino besmisleno...
JogFromYamaha:
gle sve te limitacije su kup sranja
trebamo regulaciju da osoba koja posjeduje vozacku vise klase (a1 a2 a b) smije upravljat odblokiranim 50cc vozilom kolko got ide ili 125cc 4t skuterom kak imaju talijani
meni je jednostavno glupo da imam polozeno A i mogu vozit legalno preko 300 a sere mi murjak dok idem 56 na skuteru
to je apsurd to je besmisleno i krajnje opasno
vozaci automobila ne dozivljavaju skutere i motore i moras uvjek biti brzi od njih jer nije se jedanput dogodilo da je auto doslovno skrenuo u motoristu koji se vozi "legalno"
Smatram da se treba cijela stvar drugacije regulirat kao i s autom
ako je ogranicenje 60 vozi 60 ako 70 vozi 70 a budali koja se vozi 90 u 50 zoni da ga se kazni ko i na vecim motorima i automobilima odnosno prekoracenje brzine i slicne stvari
voznja 45 na 70 cesti je smrtonosno ko da se i s biciklom po autocesti vozis
mali_becar:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Ožujak, 2012, 00:39:33 ---gle sve te limitacije su kup sranja
trebamo regulaciju da osoba koja posjeduje vozacku vise klase (a1 a2 a b) smije upravljat odblokiranim 50cc vozilom kolko got ide ili 125cc 4t skuterom kak imaju talijani
meni je jednostavno glupo da imam polozeno A i mogu vozit legalno preko 300 a sere mi murjak dok idem 56 na skuteru
to je apsurd to je besmisleno i krajnje opasno
vozaci automobila ne dozivljavaju skutere i motore i moras uvjek biti brzi od njih jer nije se jedanput dogodilo da je auto doslovno skrenuo u motoristu koji se vozi "legalno"
Smatram da se treba cijela stvar drugacije regulirat kao i s autom
ako je ogranicenje 60 vozi 60 ako 70 vozi 70 a budali koja se vozi 90 u 50 zoni da ga se kazni ko i na vecim motorima i automobilima odnosno prekoracenje brzine i slicne stvari
--- Kraj citata ---
slazem se sa tebom u potpunosti, ako si polozio za jacu kubikazu mozes da vozis motor brzinom koliko je ograniceno a ne da se jebes sa jebenom blokadom jer nema se novaca za jaci skuter , imas neku batinu i onda jos na nju blokadu pa to ne krece uopce
3alfa3:
samo mopedi s variomatskim prijenosom trebaju imat blokade, tako da se ne radi uopce o godinama, vozackoj...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju