Tehnički kutak > Tuning skutera

twist kontroler

<< < (10/12) > >>

cvele60:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Kolovoz, 2008, 13:42:12 ---Samo nemoj podmazivat kuglice nego ostavi sve cisto jer ce inace razbacat ulje/mast posvuda....

--- Kraj citata ---

--- Citat: SlowRider - 10 Kolovoz, 2008, 13:37:06 ---Sad ce ti centralni feder postati malo tvrdji.

--- Kraj citata ---
Da bez podmazivanja radice na suvo;probao sam ga ovako na stolu sa pritisnutom oprugom da kraja i lepo ide levo desno
bez otpora.
A bice i malo tvrdja opruga pa ce sigurno ici i malo teze rolnice [sad su 6g+malossi zuti centralni]al u rezervi imam
malossijeve od 6.3[bile 7g pa malo OBRADJENE i precizno izmerene] :icon_biggrin:
--- Citat: neer - 10 Kolovoz, 2008, 16:20:26 ---momku je to radio neki majstor....a de ti pitaj tog svog meštra kad ce to u serijsku proizvodnju  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ma i ja sam ga jedva namolio da ga napravi[uvek ima neka vaznija posla]al je stvarno dobar majstor-slajder je bio gotov za po sata-i to smo malo izgubili vremena oko postavljanja dobrih dimenzija.Kad bi hteo mogo bi da radi po par komada
dnevno onako iz zezanja :toothy10:

cvele60:
Danas sam ga namontirao i strahovi da mozda smeta polutkama da se otvore do kraja su bili nepotrebni.
prvi utisci su i vise nego povoljni;obrtaji su porasli na startu-ali ne suvise[centralna je sad malo tvrdja- ostale su rolnice 6g]
ali je ubrzanje linernije i cini mi se da do max.brzine dolazi brze.Medjuubrzanje se takodje popravilo i sve u svemu
operacija je uspela-dal zaslugom twistera ili tvrdje opruge :dontknow:
U svakom slucaju preporuka da ga ako mozete nabavite [napravite] jer je krajnji rezultat odlican sa ovako jeftinim delom.
Bitno ja zadovoljan :icon_biggrin: :toothy12:

stex3105:
Znam da je malo stara tema ali zanima me da li bi to imalo neka poboljsanja da se stavi na 50 ccm koji ima samo rezu i nista vise?

Laki:
@cvele60 - od cega su nakraju te kuglice stavljenje u spring slider

cvele60:

--- Citat: Laki - 08 Srpanj, 2009, 21:05:10 ---@cvele60 - od cega su nakraju te kuglice stavljenje u spring slider

--- Kraj citata ---
Prvo sam nabavio neke 4mm iz pletenice za glavu upravljaca za bicikle, al posle mi majstor sto je pravio poslidao iz nekih sitnih lagera sto je ispalo jos bolje[3mm]...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju