Tehnički kutak > Tuning skutera
twist kontroler
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Travanj, 2008, 00:19:42 ---Da, taj jeftini komadic plastike imam i ja, ali ovo je ipak "malo" kvalitetnija stvar.
--- Kraj citata ---
naravno
al sta cemo sad, morat cemo se zadovoljiti malosijevim t.c. :dontknow:
speed:
--- Citat: igor.sb - 14 Travanj, 2008, 02:17:59 ---
--- Citat: 3alfa3 - 14 Travanj, 2008, 00:19:42 ---Da, taj jeftini komadic plastike imam i ja, ali ovo je ipak "malo" kvalitetnija stvar.
--- Kraj citata ---
naravno
al sta cemo sad, morat cemo se zadovoljiti malosijevim t.c. :dontknow:
--- Kraj citata ---
ili dat da nam tokar napravi onakav,a za kuglice mogu ic one uz bicikla iz prijenosa
igor.sb:
--- Citat: speed - 14 Travanj, 2008, 14:57:03 ---ili dat da nam tokar napravi onakav,a za kuglice mogu ic one uz bicikla iz prijenosa
--- Kraj citata ---
sretno :icon_tongue:
:icon_thumright:
Jandro:
ma dalo bi se izvest samo koliko bi isplativo bilo i dal bi to trajalo
otić ću ja sutra do dućana s ležajevima i pitat za takvo šta jel ima
vpucko:
ma dalo bi se to napravit!
ovako: na kormanu na biciklu tj. grlo kroz koje idu vilice za rock shox amortizere ili sr santaur ili marazzochi, za njih je taman promjer koliko je siroka opruga mooozda par mm manje!
e od toga uzet donji dio u kojem leze kuglice odrezat onaj dio koji ide u grlo da bude ravno a gornji dio upada unutra (tamo je konus i leziste za kuglice) a preklapa se preko tak da ne ulazi prljavstina! to gore i dolje otokarit da bude tanje a dovoljno cvrsto.
mislim da bi to radilo ;) sam mrko mi vilice na bajku rastavljat :) al to cu kad budem oprugu mjenjao ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju