Općenito > Generalno o skuterima

potrošnja/max brzina/kubikaža i marka skutera

<< < (4/5) > >>

kupujemskut:

--- Citat: steeef - 12 Ožujak, 2012, 22:34:44 ---pošto je rekel da more i već akubikaža očito ima kategoriju.
definitivno je bolje uzet onda 200cc 4t koi troši do 4 litre i voziš se ko čovjek nego prdekalicu roksa koi troši pol litre manje.

--- Kraj citata ---
ma u redu slažem se ja s tobom ali napisao sam da si bira šta mu više paše,ja sam pisao best buy za 50 ccm jer i sam vozim jednog a sad je na njemu da se odluči i pita nekog drugog koji točno maxi skuter uzeti  :icon_thumright:

Grale:
ako ima kategoriju,glupo mu je gledat nekaj od 50 ccm...ako misli kupovat novo,tu je bestbuy scarabeo,kak je već i štef rekel...
je da je skut ružan ko noć od napred,ali dost dobro ide,niš ne troši i novi košta 20 hiljada kuna...bokte tolko koštaju novi sr-ovi,raneri i nrg-i...

div:

--- Citat: steeef - 12 Ožujak, 2012, 22:34:44 ---pošto je rekel da more i već akubikaža očito ima kategoriju.
definitivno je bolje uzet onda 200cc 4t koi troši do 4 litre i voziš se ko čovjek nego prdekalicu roksa koi troši pol litre manje.

--- Kraj citata ---
ST 4l = 120 +  :icon_thumright:

pralas:
gilera vx  125,oko 3.5l sve zavisi od nacina voznje...
120 po satu ti ide...

div:
i
Ide više ali 120 kad se sjetim po satu i 145 ali to je rizik ( sat nešto i laže ) . Sa polini variomatom  i 14 gr rolicama ide OK a troši od 3 - 5 sve zavisi  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju