Tehnički kutak > Injection

ecu po modelima

<< < (2/4) > >>

Iwo SR Tuono:
dijagnostika za ditec više nije potrebna, uz malo elektroničarskog znaja može se složiti sučelje i priključiti ga na PC

ivek_sr:
Da imam tak ko ti pozabavil bi se sa time pa bih znal... ali mapa ti sadrzava pri koliko okretaja i pri koliko zraka(otvorenost gasa tj. Tps-a)  koliko ce na to ubrizgat benzina. Daj jel ima gdje kakav tutorial da se vidi kak ga spojit na pc?

Lenko:

--- Citat: ivek_sr - 12 Ožujak, 2012, 09:26:52 ---Da imam tak ko ti pozabavil bi se sa time pa bih znal... ali mapa ti sadrzava pri koliko okretaja i pri koliko zraka(otvorenost gasa tj. Tps-a)  koliko ce na to ubrizgat benzina. Daj jel ima gdje kakav tutorial da se vidi kak ga spojit na pc?

--- Kraj citata ---
Imam tutorijal. Tu ima i neki kablić(PC serijski kabl), koji povezuje PC i kertriđž, sa adekvatnim programom(GBCartProg 2), koji sve to odradi. Onda ketriđž ide na ECU. Mada nemam nešto živaca da se akam sa tim, ako nema nekog efekta. Zato i pitam, zna li ko konkretne razlike u mapama.

Iwo SR Tuono:
svaka novija mapa je stroža ajmo reć, daje manje ulja, manje benzina i manje okretaja sve u svrhu poboljšavanja eko norme
svi ditechi su isti samo oni iz 2001 idu puno bolje od ostalih jer su ti prvi ecui imali bolje mape

Grale:
al ide bez beda ecu iz 01 na novije?
štel bi probat da vidim razliku,al nema ih ko vrganja :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju