Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja skutera do 50 ccm

<< < (12/23) > >>

mmarkic444:
ekipa, meni isto treba pomoc :)
imao sam derbia prije i prodao sam ga nezz zasto :/
imao sam ideju ga kupim sp 180 i da ga reg na 50ccm (naravno trebao bi mi stel i papiri od 50ccm radi prekucavanja broja), i skuzio sam da nije pametno tako radit, i da je preskupo

sad pitanje
kuzim se u skutere ali ne u kitove za motore, posto je moj derbi imao samo mallosi variomat i leovince
sad bi mozda uzeo neki skuter od 50ccm (yamaha aerox) napravio generalku i stavio kit, sad me zanima cijena toga
hvala :D

Grale:
pa ne radiš generalku nek uzmeš odma neki kit,sad zavisi koji bi htio...imaš od 800 kn do 2000...plus još moraš i odgovarajući auspuh kupit,prijenos itd...
tak da računaj da ga dobro središ treba ti najmanje 2000 kn...

steeef:

--- Citat: Max3000 - 12 Ožujak, 2012, 12:22:43 ---Meni osobno ovakvo što ne bi ušlo u dvorište kao da je iz rata izašao izgleda

--- Kraj citata ---

moj čovjek,hehehe  :icon_thumright:

--- Citat: marin-w - 12 Ožujak, 2012, 12:57:38 ---http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr50-fr-d-racing-49-cm3-oglas-3660152

--- Kraj citata ---

nema boga da bi dal za skuter star 11 godina tolku paru,katastrofa.

--- Citat: mmarkic444 - 12 Ožujak, 2012, 18:57:10 ---ekipa, meni isto treba pomoc :)
imao sam derbia prije i prodao sam ga nezz zasto :/
imao sam ideju ga kupim sp 180 i da ga reg na 50ccm (naravno trebao bi mi stel i papiri od 50ccm radi prekucavanja broja), i skuzio sam da nije pametno tako radit, i da je preskupo

sad pitanje
kuzim se u skutere ali ne u kitove za motore, posto je moj derbi imao samo mallosi variomat i leovince
sad bi mozda uzeo neki skuter od 50ccm (yamaha aerox) napravio generalku i stavio kit, sad me zanima cijena toga
hvala :D

--- Kraj citata ---

dečec položi si vozački i kupi nekaj s velikom tablicom (125 ili jače) i vozi se ko čovjek a ne ulupavat love i love u kitanja nekakvih prahistorijskih skutera  :icon_thumright:

mmarkic444:
polozio ja davno, ali nezz iz kojeg razloga mi je gust skutera vozit  :toothy12:
a sta mislite o ovom ideji da 180 reg na 50? ima koga da je to napravio?

steeef:

--- Citat: mmarkic444 - 12 Ožujak, 2012, 20:35:43 ---polozio ja davno, ali nezz iz kojeg razloga mi je gust skutera vozit  :toothy12:
a sta mislite o ovom ideji da 180 reg na 50? ima koga da je to napravio?

--- Kraj citata ---

pa i govorim o skuteru,125 na dalje..
radili su te veće mašine na 50cc skuter al nema tu kruva,bar ne više..
treba to blokirat pa stalno se okretat da te murja ne pelja na vanredni tehnički itd itd..
velka tavlica i boli te dupe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju