Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja skutera do 50 ccm

<< < (10/23) > >>

Grale:
ako ste voljni zašto ne...usput dođete pogledat mojeg baotiana pa njega kupite možda  :dontknow:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Citat: steeef - 11 Ožujak, 2012, 22:15:45 ---ajde dobro,prepucavat se negdi drugdi,tu smo da damo čovjeku savjet.

da,mislil sam na karb verziju zadnjeg SR-a..meni je odličan i za vozit i izgled i sve..
kvaliteta plastika je ista ko na runneru,ko i voznost s tim da je u krajnjoj brzini brži..to sam uspoređival ljetos,svaki skuter sam izmjeril sa istim gpsom.

edit; runner je tip top,zamjenjen je remen,svjećica i filter zraka..skuter bez ulaganja.

--- Kraj citata ---
dobro,noviji sr-ovi i runneri se teško mogu nać u tom cjenovnom rangu

steeef:

--- Citat: Grale - 11 Ožujak, 2012, 22:22:27 ---ako ste voljni zašto ne...usput dođete pogledat mojeg baotiana pa njega kupite možda  :dontknow:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12:dobro,noviji sr-ovi i runneri se teško mogu nać u tom cjenovnom rangu

--- Kraj citata ---

to kaj ti misliš..da se sve nać samo treba tražit..mislim da susjed bude uskoro prodaval svoju srku novu sa oko 6tkm za nekih 7 soma kn ak se ne varam,to se isplati kupit ;)

sladjan94:

--- Citat: marin-w - 11 Ožujak, 2012, 22:19:58 ---Evo ti jedan vrijedan kupnje. !!!

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/peugeot-speedfight-2-49-cm3-5700-km-oglas-4688694

--- Kraj citata ---

U takvom je stanju negdje bio moj kad sma kupovao!Takva kilometraza u par kilometara i ostalo sve ;)

Grale:

--- Citat: steeef - 11 Ožujak, 2012, 22:25:37 ---to kaj ti misliš..da se sve nać samo treba tražit..mislim da susjed bude uskoro prodaval svoju srku novu sa oko 6tkm za nekih 7 soma kn ak se ne varam,to se isplati kupit ;)

--- Kraj citata ---
nađe se,al rijeđe i prije prhnu... :icon_biggrin:
suseda pošalji k meni dok bu prodaval,ako bu ubrzo... :toothy10:

dachi:
pogledaj i ovo http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-50-cm3-oglas-3777381

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju