Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja skutera do 50 ccm

<< < (7/23) > >>

Max3000:

--- Citat: Grale - 11 Ožujak, 2012, 21:53:10 ---nijedan nesmije ić brže od 50... :icon_biggrin:
a realne brzine,čista serijala nebitno o modelu nemože prek 70,eventualno 75

--- Kraj citata ---

pa to je ok :hello:

aprilia area 51:
ja bi uzeo onog runnera...imo sam i sr-a i runnera...i runner je puno bolji udobniji veci stabliniji kvaliteniji....definitvno runner...nekazem da je sr los ali runner je bolji...bar po meni...

i onaj sr s oglasa...je piaggio lc 50 ccm masina...karb verzija...nije niti morini niti minarelli...

runner seriski u dobrom stanju...bez problema poteze do 80 85 kmh...

Max3000:

--- Citat: aprilia area 51 - 11 Ožujak, 2012, 21:56:49 ---ja bi uzeo onog runnera...imo sam i sr-a i runnera...i runner je puno bolji udobniji veci stabliniji kvaliteniji....definitvno runner...nekazem da je sr los ali runner je bolji...bar po meni...

i onaj sr s oglasa...je piaggio lc 50 ccm masina...karb verzija...nije niti morini niti minarelli...

runner seriski u dobrom stanju...bez problema poteze do 80 85 kmh...

--- Kraj citata ---

kao što sam naveo i meni se čini ona gilera bolja iako je sve relativno,zahvaljujem na podatku za brzinu

steeef:
definitivno nek pogleda novi sr,to je moj prvi izbor da sad kupujem skuter..skroz seriski skuter ide 85 po gpsu,ovo ljeto sam ih servisiral 2 3 i istestiral malo i meni je definitivno favorit..

ovaj runner u linku je od kolege,ja sam ga servisiral,ima oko 7500km,nikad padano ili sabijano,ima samo di koju crticu na plastikama koje je zaradil upeljavanjem u garaži i u dvorište..

aprilia area 51:
ma jasno da je bolja...prva boja malo km cjena dobra...odlicna ponuda...

moj runner je isto bio cijeli seriski...i u jednom ljetu sam napravio 3000 i nesto km s njim bez i jednog jedinog kvara i poroblema samo toci i vozi...tako da stvarno nemogu nista lose reci za njega...

za sra seriskog nemogu puno reci posto je moj imo kit i sve je bilo frizirano tak da neznam za seriski kakav je ali sto se tice voznih osobina kvlaitete plastika vilica itd...meni je runner dosta bolji...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju