Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: balicdim - 05 Ožujak, 2013, 15:48:29 ---zatvaranja koje sezone, tj. sezone čega
valjda si mislio otvaranje
--- Kraj citata ---
ne zatvaranje sezone,sada sto je bio zadnji meet krajem 10 mj.,mislim da ti nisi bio
pralas:
eto danas bilo 18 stupnjeva i slobodnog vremena koje treba iskorisiti..
zapičio ja do bratića Robija u Valpovo na kavicu..
prvi put sam pratio potrosnju od kada sam ga slozio,natenkirao sam ga do vrha prije kretanaj i restartirao sat...dok je bio 125 1 crtica je uvijek nestala nakon nekih 55 km,sad je prva crtica nestala nakon nekih 48 km s tim da je bio teran cijelo vrijeme tamo i nazad,sto ispada da mi se potrosnja nist skoro nije povećala,a to znaci cca. 4l/100 km :)
sve sljaka,probao ga je Robi i Kamba i kazu da ide jako dobro..
ugl bratić mi izradio spešl edišn naljke :*
danc00:
I ja sam bacil đir danas, al ne tak veliki ko ti ;D , bilo je i vuće kad me sunce ulovilo.
E daj prati i reci kolko buš napravil sa punim tankom...baš me zanima! Vozi ga dok ne crkne :).
pralas:
--- Citat: danc00 - 08 Ožujak, 2013, 18:23:34 ---I ja sam bacil đir danas, al ne tak veliki ko ti ;D , bilo je i vuće kad me sunce ulovilo.
E daj prati i reci kolko buš napravil sa punim tankom...baš me zanima! Vozi ga dok ne crkne :).
--- Kraj citata ---
jesi jucer napisao da se vise neces voziti dok ne polozis?? :laughing7:
ja sam jedno 70km i bas je fino sjelo...a necu ga voziti dok ne crkne,al ajmo reci oko 180 km..jesi ti na svom mjerio potrosnju?
danc00:
Jesam, zato te bas pitam, al meni bez brige ide 210km, iso bi još al sam se bojal da mi ne stane, al bas cu sad prvi tan mjerit detaljno, pa javim.
Neznam, kaj imaju iste rezervare VX i R?
I ne vozim, zato je bil danas mali dir :-D , imal sam vožnju dva sata danas pa sam se tam vozil dost.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju